- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кефи ли ви аватарът на предишния vol.2
Ахам.![]()
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
Да.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
ми да..![]()
селото има аватар![]()
Абе готин е, само малко по-добро качество да беше пик-а и супер, но и така става![]()
Не от някоя игра ли трябва да е ?![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
няма значение. Не съм очаквал някой да не знае кой е Изуал ама както и да е.
П.Т. Става
Ми не го знам![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
акт 4 куест 1Първоначално написано от InnoraX
Първоначално написано от Nakadah
Ето някой който знае евала!
п.т. мхм, готино е![]()
мда... бил съм помощник админ в Europe 4 години... HCLПървоначално написано от InnoraX
Браво! Аз не съм бил нещо повече от играч, но го играя вече сигурно 7ма годинаПървоначално написано от Nakadah
Но не ми омръзва, само заради новите ( страшно бъгави ) мод-ове които излизат. Най-препоръчван е Median XL, наистина доста по-дълго от обикновеното, но няма значение, стига съм спамил
![]()
П.т. Яко аватарче
// Metal
AR - Ancestral Recall е най-якия под...Първоначално написано от InnoraX
има и 1 бг сервер, в който съм подпомогнал доста, ма спрях да го играя понеже малко хора бяхме...
ПС: не е добро за аватар..
самата снимка хубаво е направена,ама тоя човечец да беше турил една усмивка поне![]()
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Да
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Първоначално написано от Metal
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."