- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще отидете ли на бала си?
Напълно съгласна съм със smiirnoff
cherinka наистина чаак толкова много пари за изгъзици не си заслужават, но ако някой има желание би могъл да отиде и да му излезе по-евтино. А най-важното според мен е да запомниш тази вечер с хубави моменти, а не да се напиеш жестоко и после както ти каза да проспиш екскурзията или каквото е.. Но все пак струва си 12 години учене да се отбележат с нещо.Това е въпрос на личен избор, не искам да кажа, че е задължително всеки да отиде, просто казвам какво мисля.
![]()
ще идем ... толкоз мн приготовления ще има че не ми се мисли![]()
Понякога, когато не можеш да вържеш двата края и 200 лева са ти много, така че за финасовите причини нека да не се спори и да не бъдат обвинявани тези, които няма да ходят поради фин. причини.
в нашето училище парите от Коледния и Великденския базар се дават за ученици от 12 клас,които са с ограничени възможности и не могат да си позволят да празнуват
^ И при нас знам, че имаше нещо такова, ама парите са от ученическото настоятелство. Всяка година даваме по 5 лв. за него и част от тези пари отиват за тях....![]()
всеки клас си решава да си събере пари за тези от класа,които нямат възможност да отидат на 2 и 3-та бална вечер-нашите ще са на Банско. а за бала нямам търпение само 3 месеца и малко останахаведнъж в живота е
няма любов
Предполагам, че ще отида .. има много време до бала![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
+++Първоначално написано от RoseDawn
Running is my drug and I am overdosed ..
Няма да ходя. Не заради финансови причини. Даже близките ми се възмутиха и настояваха да ида. Е...няма как да стане. Още от 7-8 клас знаех и казах че няма да ида. Не съм по тея работи...не мога да стоя в затворено шумно помещение с толко ного хора,колкото и близки или далечни да са. Не понасям шумните неща.Не изпитвам нужда и съм сигурна,че ще ми е ужасно неприятно ако отида. Вече бях и ми стига. Разбира се решението ми както казах не е от разочарованието от едното ми ходене. Просто знам,че ще се чувствам ужасно глупаво и не на място.