.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: БЕМГИ

Град
    Tübingen Germania

БЕМГИ

Здравейте на всички, значи от малка си имам бемги на гърба имам една по голяма но не е кой знае какво *много си я харесвам* бях на лекар преди време и ми каза само да слагам една лепенка на нея като я излагам на слънце, но тук там виждам нови и така... ходя всяка година на море и ги излагам на слънце кажете опасно ли е, трябва ли да се махнат и ако се махат ка се махат??? 10x

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    БемГи - да не е Бемки

Като цяло не знам..Но щом лекарят ти е казал да сложиш лепенка - най-добре го изпълни..Може и да е вредно..Не знам..

А относно махането:
    Ми мисля,че с лазер става
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    БемГи - да не е Бемки

Като цяло не знам..Но щом лекарят ти е казал да сложиш лепенка - най-добре го изпълни..Може и да е вредно..Не знам..

А относно махането:
    БеНки ... така , бенки не се махат , защото от това може да се развие рак на кожата ... ааа за излагането на слънце ... да , слагай лепенки !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Tübingen Germania
    сори за грешката аз знам че се махат и рак на кожата се получава от честото им излагане на слънце. А и как си представяте както сте на плажа и виждате едно момиче цялото с лепенки, а после като ги махна 6те съм на петна въпреки че докторката ми каза да слагам само на голямата има и други ох и аз незнам вече

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ми от една страна по добре да си изгоряла на лепенки отколкото да хванеш рак на кожата нали
    но от друга страна майка ми има много бемки и ми е казвала че са и се получили по време на бременноста и още си ги има и почти всяка година ходим на море и тя не е имала проблеми. Но щом си била на лекар и той така ти е казал по добре си сложи лепенките

Град
    Tübingen Germania
    хм а някой да знае нещо за премахването им. Също така някаква жена беше казала на баба там като баене беше с конец на някви кръстовища правихме всичко ама нищо

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    абе ти на баенета и такива глупости ли се надяваш :?
    а за премахването доколкото знам е чрез лазер мисля но не съм сигурна

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    БемГи - да не е Бемки

А относно махането:
    БеНки ... така , бенки не се махат , защото от това може да се развие рак на кожата ... ааа за излагането на слънце ... да , слагай лепенки !
    Чели и недочели...рак се развива когато бенката се облъчи с УВ лъите на слънцето...и да бенките се махат от специалист като пускат ток през тях(не знам как точно става)
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си