- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- смисъл има
Чета много тъжни истории тук.Искам само да кажа две думи.Знам,че понякога не виждате смисъл от живота,но винаги има.Повярвайте.Борете се,до последно,докато не видите,че вече смисъл няма.Успех!
![]()
![]()
![]()
мечтата ти
Ох,колко мило,че направи специална тема за това.![]()
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Бате сам си противоречиш смисъл има винаги, но се борете до тогава докато видите, че няма смисъл ... оО Но като цяло в идеята ти има истина![]()
неска много почнах да се съгласявам с тебе ..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
+++
п.с. само, че е момиче ..
Значи ако не виждаш смисъл - смисъл има, а ако стигнеш до там, че не виждаш смъсъла - смисъл в действително няма ...![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Всеки сам преценя какво да прави и как да го прави.Ако смята нещо за редно - прави го, ако го намира за неправилно - отказва се.Винаги има влюбени и щастливи, винаги има самотни и нещастни, така е било винаги и ще продължава да бъде така![]()
Прекрасни разсъждения, изумително. Звучиш ми точно като майката Христова.
Ако не се появи малко филосoфия хич не виждам бъдеще на темата.
Че трябва ли да има xD
когато си отчаян не виждаш смисъл
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
но това не значи. че го няма![]()
Ем хубаво, ама да го казваш и да не го казваш, то пак няма да намират смисъл, безмислено е, аз мисля, че всички го знаят това. Ако попаднеш в такава ситуация, къде да го търсиш смисъла. Освен ако не искаш да анализирраш ситуацията и да подходиш с разбиране, което се случва много трудно и е почти невъзможно.![]()
Всичко води до своите последствия, но не във всичко има смисъл. Дори бих казала, че и в живота понякога няма смисъл. - когато човек няма цели.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от igrata
Ужж винаги има, после свършва..
Нещо.. не разбрах.
![]()
че то някой разбра ли въобще...Първоначално написано от gaBB
![]()
За контакти...![]()
Според мен и авторката няма да види смисъл в темата си ако я прочете още веднъж и ще разбере че няма никъв смисъл в нея...
П.С. Хубаво е че искаш да вдъхнеш малко надежда в депресираните тийнчета но давай го по смислено![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Честно казано 100% съм единствената, на която темата не й се стори тъпа.Напротив.Замислих се.Точно в тоя момент и аз си мисля, че повече нищо няма смисъл.Обаче не е така. . сама знам, че трябва да продължа, макар че ще е ужасно трудно и ще почна от нулата..
с авторката съм съгласен в раздела любов има само страдалци но затова сме хора да си помагаме все пак
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Това "борете се до последно" звучи като...
"Само глупакът повтаря своите грешки с надеждата за нещо по-добро."
Тук е моментът за любимото ми "FUCK A DUCK"
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.