.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: delete

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Възбуди се малко повече преди това малко игра преди самия полов акт.. а според мене презерватива няма нищо общо с това ...

.hgjghjhgjgh

Супер фен Аватара на Everytime
    може да не е от това но мисля че си попрекалил с чикийте .. това е мойто мнение по въпроса,лъскал си лъскал и си изгубил чувствителност или нещо такова..

ми пич може би си притеснен или не знам просто са отпусни и ше стане работата и аз бях тъй.. а колкот до презервативите и на мен ми падаше кат си ги слагах в крайна сметка са изнервих и спрях да позлвам сичко е 6 ест все пак трябва да се внимава! успех

Цитирай Първоначално написано от santi
    ми пич може би си притеснен или не знам просто са отпусни и ше стане работата и аз бях тъй.. а колкот до презервативите и на мен ми падаше кат си ги слагах в крайна сметка са изнервих и спрях да позлвам сичко е 6 ест все пак трябва да се внимава! успех
    хах човек не говори такива неща които може да ги четата и други .... опасно ее НЕДЕЙ учи никой да прави секс БЕЗ презерватив особенно че в форума се навъртата над 40% момчета под 15 год
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Наблегнете най-вече на любовната игра и всичко ще мине като по вода

Ами може би трябва да се ориентираш към другия пол?

svetanVR
    МнениеПуснато на: Вто Фев 16, 2010 9:58 pm Заглавие:
    Ами може би трябва да се ориентираш към другия пол? Cool Razz
    lol

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си