- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз и ти той и тя ..
С колко човека от форума се познавате лично и с кой искате да се запознаете ?!?![]()
Ми с от 3-5
А с тези които искам да се познавам.. Вече не влизатMakeMeLaugh може би.. ии нз..Имаше преди страшно много стойностни мацки,но не влизат
![]()
с четирима се познавам![]()
пък на др въпрос не мога да отговоря![]()
С тези, с които съм искала да се запозная съм го направила (единия от тях даже си е само за мен <3) ..![]()
![]()
Жалко, че има и такива, които просто са ми много далече и няма как да се видим, но въпреки това си поддържаме връзка ..
п.с. На последък съм мернала и още няколко, но няма да се издавам .. [-o<
във тоя сайт всички са ми непознати . ьаьх.. мда така е, тука влизам да прегледам да се посмея и пък ако има въжможност и запознанство
![]()
Хмм довър въпрос ... Познавам се с 5,6 човека. А искам да се запозная или по точно да се видя с ужасяващо много хора. Има стряхотни хора в тоя форум ама естествено има и егати отрепките. Абе ако има някаква среща и ако мога да дойда ще е много хубаво ама това е почти невъможно за жалост![]()
![]()
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Искам да се видя наживо и да се запозная с Хиларито ... [-o< [-o<![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Знаем се с 2ма. Нямам против новите запознанства.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
и аз така с никой не се познавам, но влизам защото има доста хубави и поучителни темиПървоначално написано от Everytime
![]()
![]()
![]()
=)
Аз лично с никой не се познавам ,защото съм далече от България,ама подаржах вразка с Хилари и Американеца.Първоначално написано от ReachlessGirl
Ехх,Иве помниш ли какви златни времена бяха тогава,ние звездното трио![]()
![]()
![]()
НЕМА ЛОШО..Първоначално написано от TsvetanVR
И аз бих искал да се видим на живо скъпаПървоначално написано от nezabelejimata
![]()
![]()
the game
С никого![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Ъъъъ кой е казал че аз искамПървоначално написано от sifon4o
![]()
![]()
спокс сифончо ако дойдеш в Бургас ще излезем ( ама не обещавам че много обещания станаха )
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
малко са
Аз искам да се запозная от тука само с 2-ма...
П.п. защо ли си мисля, че revolver е синеоокия![]()
I love my girl <3