.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на someonerandom

Първо впечатление

Вдъхновен от темата "На горещия стол е..." реших да попитам-как мислите,какво първо(и съответно второ,трето и т.н ) впечатление оставяте?Аз лично не мисля,че оставям много добро първо,защото с непознати хора не се отпускам особено.За сметка на това доста бързо се запознавам с опвечето хора Преди и по-следващите ми впечатления не винаги бяха от най-добрите,но работя по въпроса и мисля,че съм се променил малко [/u]

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    хъм.. абе не знам то при всеки е различно и не знам кой как ме е възприел най-напред... сиг зле щото и аз като тебе съм много срамежлива в началото и много трудно се разговарям, но когато се разговорим тогава седи та гледай може да не можеш да ме спреш според мен ме взимат за срамежлива
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

В зависимост от настроението ми прекалено много говоря.Някои не им пречи,други може би не им харесва,но и в двата случая не ми дреме особено

Зависи в какво настроение съм в даден момент ..
    Но вече така или иначе когато ми кажат "запознайте се" съвсем не се радвам от този факт .. се ми е тая .. колкото по - малко хора познавам толкова по - малко нерви!!!

Аз с непознатите, дори и с познатите не съм много разговорчива. В смисъл не знам какво да кажа. А ако ми дадат някаква тема, която ми е причтна и позната и ако не ме е срам мога да говоря и да споря с часове. Е, не с часове но все пак доста време мога да говоря. Но това се случва рядко и при хора, с които се чувстам добре. И май създавам впечатление на доста задръстено момиче или за срамежлива.

Мега фен Аватара на ameli
    не могат да ми вземат думата нооо мисля, че оставям добро първо впечатление (поне така са ми казвали )
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    първото впе4атление,маи е лошо и донякъде грешно.Просто много трудно се отпускам и пред непознати и познати,зависи от 4овека отсреща.Ама маи на всеки първото впе4атление е 4е съм доста срамежлива и мъл4алива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си