- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първо впечатление
Вдъхновен от темата "На горещия стол е..." реших да попитам-как мислите,какво първо(и съответно второ,трето и т.н) впечатление оставяте?Аз лично не мисля,че оставям много добро първо,защото с непознати хора не се отпускам особено.За сметка на това доста бързо се запознавам с опвечето хора
Преди и по-следващите ми впечатления не винаги бяха от най-добрите,но работя по въпроса и мисля,че съм се променил малко
[/u]
хъм.. абе не знам то при всеки е различно и не знам кой как ме е възприел най-напред... сиг зле щото и аз като тебе съм много срамежлива в началото и много трудно се разговарям, но когато се разговорим тогава седи та гледайможе да не можеш да ме спреш
според мен ме взимат за срамежлива
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
В зависимост от настроението ми прекалено много говоря.Някои не им пречи,други може би не им харесва,но и в двата случая не ми дреме особено
Зависи в какво настроение съм в даден момент ..
Но вече така или иначе когато ми кажат "запознайте се" съвсем не се радвам от този факт ..се ми е тая .. колкото по - малко хора познавам толкова по - малко нерви!!!
![]()
Аз с непознатите, дори и с познатите не съм много разговорчива. В смисъл не знам какво да кажа. А ако ми дадат някаква тема, която ми е причтна и позната и ако не ме е срам мога да говоря и да споря с часове. Е, не с часове но все пак доста време мога да говоря. Но това се случва рядко и при хора, с които се чувстам добре. И май създавам впечатление на доста задръстено момиче или за срамежлива.
не могат да ми вземат думата![]()
нооо мисля, че оставям добро първо впечатление (поне така са ми казвали
)
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
първото впе4атление,маи е лошо и донякъде грешно.Просто много трудно се отпускам и пред непознати и познати,зависи от 4овека отсреща.Ама маи на всеки първото впе4атление е 4е съм доста срамежлива и мъл4алива![]()