.

Виж резултатите на анкетата: Как намирате всичката врява около земетресението в Хаити ?

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • струва си

8 17,39%
  • досадна

10 21,74%
  • задължителна,за да се осъзнаят всички

23 50,00%
  • много пресилена

5 10,87%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Град
    in y0ur mind ;]

За децата на Хаити ... те го заслужават !

Сметнах,че в раздел Любов тази тема ще се чувства най-добре.
    Децата на Хаити ... струва си да го изгледате -

http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

А за децата на България? Кво правим?
    Let the psycho plays with you...

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от Dopeass
    тях ще ги оставим в ръцете на българските болници които

нямат консумативи нужната техника и възможност да ги излекуват

демек ще ги оставим да умират
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от producenta
    тях ще ги оставим в ръцете на българските болници които

нямат консумативи нужната техника и възможност да ги излекуват

демек ще ги оставим да умират
    Важното е и ние да се направим на модерна дръжава от ЕС,чиято икономика е цъфнала,та вързала,на нас всичко си ни е наред и можем да си позволим да пратим милиони на толкова отдалечена от нас страна.

Не,че имам нещо против Хаити,хората там наистина страдат и имат нужда от помощ,но на тях им подпомагат по-големите и стабилни държави,а ние къде сме тръгнали?! Тези от БТВ-то да си вдигат рейтинга,кой ли знае колко им плащат и на водещите за отделеното ценно време ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на teenems
    Онзи ден докато гледах тази реклама да дариш 1,20 ми се прииска и нас да ни удари заметресение .
    Не за друго ,просто да видя дали ще е така както за Хаити ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    in y0ur mind ;]
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Онзи ден докато гледах тази реклама да дариш 1,20 ми се прииска и нас да ни удари заметресение .
    о,повярвай ми,няма !
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Цитирай Първоначално написано от h0usel0ve3r
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    о,повярвай ми,няма !
    100% ..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    София
    Не, аз няма да пратя SMS, няма да се обадя, няма да направя дарение. Защото не искам да помагам на сбирщина мангалчета, които замърсяват планетата...
    |Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|

Град
    Пловдив : )
    ++

----
    P.S. Аз ли се лъжа или тази тема не е за този раздел?!
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Вече става досадно с тея реклами и ... И все пак добра кауза! И да не са български деца, все пак са деца!!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Тъкмо днес гледах по новинте че ще взимаме заем от русия.Пари за нас си нямаме, бюджета бил като посна пица и някакви такива а на други страни сме тръгнали да помагаме.Да, хубаво е да се помогне, хуманно е ама ние тука църковни мишки... Там богатите страни да помагат.САЩ и други такива като тях нали са голяма работа да дават повечко!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheSickMind
    Не, аз няма да пратя SMS, няма да се обадя, няма да направя дарение. Защото не искам да помагам на сбирщина мангалчета, които замърсяват планетата...
    Грубо и излишно изказване.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от art
    Тъкмо днес гледах по новинте че ще взимаме заем от русия.Пари за нас си нямаме, бюджета бил като посна пица и някакви такива а на други страни сме тръгнали да помагаме.Да, хубаво е да се помогне, хуманно е ама ние тука църковни мишки... Там богатите страни да помагат.САЩ и други такива като тях нали са голяма работа да дават повечко!
    +1 Exactly.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от art
    хаха вие запознати ли сте или си говорите колкото да не заспите .... първо САЩ им предизвиква заметресенията ... хвърлят бомби в океана ... и земята полудява ... 2-ро всички тия лайна който говорят ... , че Франция и нз си кой осиновявали деца ... правят го за дарители на органи .. за това ги осиновяват те Фрация от техните цигани не могат се оправят .. , че и още ще ми събират .. айде моля ви се ..
    Наистина като гледах реклами глупости ... жал ми стана .. , но и те са подбралии найй-провокиращите кадри ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Мнооого пресилена. Много по-големи трагедии не бяха раздухани толкова.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ех мама му , поредния мега глупак с расистки възгледи.
    Да, децата на България нямат щастието да имат добро здравеопазване,но също така и децата на Хаити.
    Вие сте толкова коравосърдечни хора.На такива като вас не заслужава да се помогне.Нашата религия (християнството) , въпреки че духовното ниво на младото поколение е под всякаква критика и не очаквам да ме разберете ,проповядва съпричастие,помощ на ближния,а ближен не ти е роднината,ближен е всеки един човек на тази планета.
    Липсата на здравеопазване не е по вина на децата на Хаити,които бтв имат много по-нисък стандарт и живеят много по-зле от нас ,но са благодарни за това което имат , а на нашите управници които също като вас са коравосърдечни копелета без грам съвест и държат народа ни в мизерия и не защитават интересите му!

Това е световен ужас , хиляди хора за загинали,много деца са без родители ,а вие нямате сърце да им дарите 1левче.А повечето от вас сигурно дават по 5 всеки ден за куутия цигари

П.П.Извинявам се за обидните думи ,но съм крайно разочарован и възмутен

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ^^ излез от филма
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Да, децата на България нямат щастието да имат добро здравеопазване,но също така и децата на Хаити.
    Вие сте толкова коравосърдечни хора.На такива като вас не заслужава да се помогне.Нашата религия (християнството) , въпреки че духовното ниво на младото поколение е под всякаква критика и не очаквам да ме разберете ,проповядва съпричастие,помощ на ближния,а ближен не ти е роднината,ближен е всеки един човек на тази планета.
    Липсата на здравеопазване не е по вина на децата на Хаити,които бтв имат много по-нисък стандарт и живеят много по-зле от нас ,но са благодарни за това което имат , а на нашите управници които също като вас са коравосърдечни копелета без грам съвест и държат народа ни в мизерия и не защитават интересите му!

Това е световен ужас , хиляди хора за загинали,много деца са без родители ,а вие нямате сърце да им дарите 1левче.А повечето от вас сигурно дават по 5 всеки ден за куутия цигари

САЩ е пратил вече милиони за Хаити. Айде сега по едно левче за нашите деца да дадем,не за чуждите,защото на тях има кой да им дава,ама на нас никой не ни помага. Защото,както казаха вече,земетресение трябва да ни сполети и нас сигурно,или някакво друго природно бедствие,ама се съмнявам и тогава някой да се сети за нас. Дори ако беше обратното ми е интересно Хаити щеше ли да прати за нашите деца. Сега ще кажете "ама те са бедна държава". Абе,то и ние не се къпем в жълтици,ама пратихме 'нещичко' все пак. Айде стига толкова реклами и комерсиалност вече. Bored...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    SoStarstruck точно това казах.Само ние можем да си помогнем ,но народа е такъв ,че е свикнал политиците да го тъпчат и да крадат от измами.
    Не можем да седим без да правим каквото и да било и да питаме "защо няма здравеопозване ,пари и честност в политиката".Просто вече на никой не му пука и нямаме смелост да се надигнем като народ ,а ако ние не го направим кой?

--------------------------------------------------------

Град
    million miles away (:
    SoStarstruck точно това казах.Само ние можем да си помогнем ,но народа е такъв ,че е свикнал политиците да го тъпчат и да крадат от измами.
    Не можем да седим без да правим каквото и да било и да питаме "защо няма здравеопозване ,пари и честност в политиката".Просто вече на никой не му пука и нямаме смелост да се надигнем като народ ,а ако ние не го направим кой?
    Еми,уж се надигаме като народ,ама заради Хаити,да покажем пред целия свят,че ние също сме 'достойна и благородна държава'. А себе си,вътрешната ни политика и икономика хич не поглеждаме. Така си е. Но темата не е точно за това.

BlueFace + ... Хаити няма вина за нашето лошо здравеопазване..наситина повечето от политиците и известните личности го правят за PR, но на нас нормалните хора с що-годе нрмално парично положение не мисля, че ще създаде дисбаланс в месечния бюджет да се бръкнем 1 лев. Може и наситина да се преекспонира темата, не съм била там да видя какво е, но кадрите ме трогнаха достатъчно много за да пратя 1-2 смс-а както пращам и за българските деца
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Ей грозник :> иди ги разправяй на други тия!
    Ако става на въпрос,за българската коледа съм правил,повече от едно обаждане.И иди в някой дом за,умствено изостанали деца,да поживееш една година!
    Дава този който има,а ни българите нямаме!
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Ти много разбираш от политика бря :>
    жалко,че няма фуния да ти налея акъл малко

аз напоследък наблюдавам арести има още много работа,но и това е начало

пари за здравеопазване няма щото едни такива тикви като тебе пращат пари за другите държави
    и как искаш да се надигне народа?Гражданска война ли искаш м?
    Такива педалчета като Сидеров и Расате искат точно това

едни тъпи зелени тикви като тебе да тръгнат на патриотизъм да се дигат и да им свършат черната работа

а през това време докъто хората (в това число и ти)се колят и трепят навън те ще си пият коняка пред камината

ей аман що не си един президент на турция,че ептен да ги закопаеш?
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен Аватара на iiordanova
    А за българските деца .. ?
    Ние нашите деца не сме оправили , а други гледаме.
    Ама нали все пак трябва да се отбележим .. в чужбина.
    Да и на мен ми е мъчно за дечицата в Хаити , но .. все пак. Аз пратих СМС , но не , за да се хваля , а защото така го почувствах. 1 лев е нищо .. , но все пак е нещо за тях.
    А за българските деца медиите кога се сещат .. мм ? Само на Коледа! Това хич не е честно! Никой не е застрахован от лоши неща , но защо просто и за българските деца направим един такъв ден?

Град
    На третия етаж
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    А за българските деца .. ?
    Ние нашите деца не сме оправили , а други гледаме.
    Ама нали все пак трябва да се отбележим .. в чужбина.
    Да и на мен ми е мъчно за дечицата в Хаити , но .. все пак. Аз пратих СМС , но не , за да се хваля , а защото така го почувствах. 1 лев е нищо .. , но все пак е нещо за тях.
    А за българските деца медиите кога се сещат .. мм ? Само на Коледа! Това хич не е честно! Никой не е застрахован от лоши неща , но защо просто и за българските деца направим един такъв ден?
    +1
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си