- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За децата на Хаити ... те го заслужават !
Да бяхме добре да помисля за другите пък то ние не можем да се оправим сами на други сме тръгнали да помагаме.Както казаха някой потребители ами нашите деца ? Тези изоставените които всекидневно измират от глад студ мизерия кой да се сети за тях ? Може и да звучи грубо но ако може да се окаже помощ избирам българските деца.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Пратих 2 sms-а и си купих благотворителното БРАВО , защото трябва да си помагаме![]()
producenta аман от разбирачи като тебе.
Аз точно това ти говоря ,но май си тъп и не можеш да го разбереш:
Само ние сме си виновни като нация за положението в което сме.Хората не си търсят правата,оставят се да ги тъпчат,а здравеопазване липсва ,защото нямаме държавници на които им пука за тая държава.А кой е виновен за това? Ние сме си виновни естествено!
Колко нации са се вдигали срещу правителството си и са осъществявали нужната промяна?Сега ще кажете ,че това е било в миналото и сега времената се други...Но не е така.Защо и в днешно време да няма хора като Левски ,Ботев и т.н. Просто ги няма хората със съвест и жертвоготовност ,а ако ги има се броят на пръсти.Вече всички сме страхливи и предпочитаме да живеем в неправда.Няма хора които да имат смелост да се надигнат.И аз не бих ,но поне го осъзнавам и си признавам,а не обвинявам другите нации и хора за това .
"пари за здравеопазване няма щото едни такива тикви като тебе пращат пари за другите държави " - Как може да си толкова ограничен ?България прати на Хаити 500 000.Какво можеш да направиш толкова пари?Може да ти изглеждат адски много ама това е нищо.Политиците ,мутрите,бизнесмените крадат стотици пъти повече от държавата годишно.Това ,че има съвестни граждани готови да дарят едно левче на хората в нужда не означава ,че държавата губи .
Аз обичам България ,но виждам истината и тя е ,че само ние сме си виновни,не можем да обвиняваме когото и да било.
Но какво ли ти говоря на теб.За теб сигурно Левски и Ботев са предалчета ...![]()
![]()
П.П. Искам да чуя гениалните ти предложения държавата ни да се оправи без народа да се надигне и да отстоява правата си.Сигурно на политиците изведнъж ще им се събуди съвестта и ще започне да им пука ...![]()
--------------------------------------------------------
Ей мушморок много по-голям патриот съм от тебе!Първоначално написано от BlueFace
отивай се дигай тогава аде мъж дигай се бе!почвай да организарш комитети
на първия изтрел ще насереш и ще побегнеш бе маймун
я ми кажи една гражданска война дето е подобрило положението в страната
ако според теб за да се оправим трябва да се колим ок
не една брато убийствена война сме водили ще водим още една
ама искам ти да си най-отпред!
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
BlueFace поредният 16г младеж дето слуша волен кви ги говори
не ми се прави на патриот не ми говори заучени фрази тия съм ги виждал много като тебе и съм се отказал да споря спорът ни приключи вече
остани си жив и здрав
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
няма да е просто това ще е края всичко ще абдикира тотално от каквато и да е отговорност и ще ни остаят на произвола...Първоначално написано от teenems
![]()
За контакти...![]()
Според мен каузата е добра,но е тоооолкова пресиленаа!!!!И наистина има толкова бедни и нещастни деца в България.Ние на нашите си деца не можем да помогнем и реалноо прайм нещо за тях само по Коледа,а сме тръгнали да помагамее на дечица от другия край на света!Аз в никакъв случай не твърдя,че на хората в Хаити им е лесно,напротив те преживяват нещоо многоо ужасно,но в крайна сметкаа онова живоо предаване по BTV сии беше абсолютно пресилено!!!!
Нз тва е мойто мнение![]()
Пресилено беше. "Аз познавам 1 милион хора,които ги е грижа за Хаити. Предната вечер на живото ни предаване 1 милион българи гледаха и плакаха заедно с нас за хилядите деца,останали без дом..." Като почне Ани Салич да ми ги нарежда тия така хладнокръвно,сякаш чете стихотворение,му става ясно на човек,че всичко е PR. К'во да говорим повече .. На Анито допълнително й плащат (и то доста),за да води това шоу и да се прави на много разстроена. Иначе тя на каква печалба ще е,та да се занимава с децата на Хаити?! .. И не само тя,всички останали,които се правят на разчувствани в тази тъпа плоска кампания имат парична изгода от цялата работа. България,все пак ...![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Повечето от децата ни не струват. Зле възпитани паразити са.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
кой е виновен за това?Първоначално написано от fenastz
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Какви заучени фрази ве човек??И ако искаш да знаеш аз политици не слушам защото всички са ми противни и не заслужават да са в парламента!Волен е същия боклук като тях ,защото никой не иска доброто на България ,а собствената си облагаПървоначално написано от producenta
![]()
Аз те питах-Според теб кой е виновен за положението в което е държавата ни сега(нещо друго освен "хората които пращат помощи за другите страни) .И кой е виновен ,че много деца станаха глупаци и са зле възпитани ?
--------------------------------------------------------
казах,че спорът ни приключи!! след време ще разбереш че грешишПървоначално написано от BlueFace
научи се да говориш свързано не съм казал,нещата които твърдиш,че са мои думи,но така доказваш,че говориш заучено и си знаеш твоята
затоване споря с такива мамуни като теб малки сте още за да разберете
точно за това нямаш право да гласуваш
държавата ни е зле по-много причини,но на мен ми харесват сегашните политици най-вече арестите
запомни малкия,че изведнъж няма да се оправим ще стане след 20 30години,но както казах това начало ми харесва
и кажи ми махнем ги свалим ги после какво?ще цъфнем и ще вържем ли?
много хора на тваоята възраст мислят така но са още малки недорасълчета като теб
възпитанието е по-вина на родителите
до оня ден ми викаше смърт на циганите ся си на друго мнение мммм
не ми харесват такива неща
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Защо във всяка тема трябва да има спорове![]()
![]()
![]()
ужас ..!
Родителите, учителите и обществото.Първоначално написано от producenta
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick