Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Цитирай Първоначално написано от TheSickMind
Не, аз няма да пратя SMS, няма да се обадя, няма да направя дарение. Защото не искам да помагам на сбирщина мангалчета, които замърсяват планетата...
Ех мама му , поредния мега глупак с расистки възгледи.
Да, децата на България нямат щастието да имат добро здравеопазване,но също така и децата на Хаити.
Вие сте толкова коравосърдечни хора.На такива като вас не заслужава да се помогне.Нашата религия (християнството) , въпреки че духовното ниво на младото поколение е под всякаква критика и не очаквам да ме разберете ,проповядва съпричастие,помощ на ближния,а ближен не ти е роднината,ближен е всеки един човек на тази планета.
Липсата на здравеопазване не е по вина на децата на Хаити,които бтв имат много по-нисък стандарт и живеят много по-зле от нас ,но са благодарни за това което имат , а на нашите управници които също като вас са коравосърдечни копелета без грам съвест и държат народа ни в мизерия и не защитават интересите му!

Това е световен ужас , хиляди хора за загинали,много деца са без родители ,а вие нямате сърце да им дарите 1левче.А повечето от вас сигурно дават по 5 всеки ден за куутия цигари

П.П.Извинявам се за обидните думи ,но съм крайно разочарован и възмутен
САЩ е пратил вече милиони за Хаити. Айде сега по едно левче за нашите деца да дадем,не за чуждите,защото на тях има кой да им дава,ама на нас никой не ни помага. Защото,както казаха вече,земетресение трябва да ни сполети и нас сигурно,или някакво друго природно бедствие,ама се съмнявам и тогава някой да се сети за нас. Дори ако беше обратното ми е интересно Хаити щеше ли да прати за нашите деца. Сега ще кажете "ама те са бедна държава". Абе,то и ние не се къпем в жълтици,ама пратихме 'нещичко' все пак. Айде стига толкова реклами и комерсиалност вече. Bored...