- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с отсъствия
Здравейте!
В понеделник имахме български.
Понеже госпожата има здравословни проблеми вече втора седмица ни преподава друга госпожа.
В понеделник си карах часовете(никога не съм бягал),обаче имам отсъствия и за двата часа.
Вчера класната ги видя и ме попита къде съм ходил,а аз и казах че съм бил в час и може би госпожата се е объркала.Тя ми каза да поговоря с госпожата по български да се поправи ако е сгрешила.
И днес отивам при нея и и казвам "Госпожо в понеделник имахме 2 часа български - 2 и 3 час,аз бях тук а сте ми писала отсъствия..." и тя ме изгледа странно и ми каза "Нямаше те в Понеделник,нищо не съм объркала..."и почнаха едни обяснения,но така и не намерихме общ език с нея.![]()
И после казала и на класната,че не е объркала и че ме е нямало.И сега класната ме гледа на криво и мърмори,досега никога не съм бягал,в мен и било надеждата а аз съм я разочаровал...![]()
Не че съм за 2-те отсъствия(други нямам),ама не е редно да ги имам,понеже съм си карал и двата часа.![]()
О това редовно се случва. Или някой погрешно ти е казал номера, или има някакво отношение, но това ще е най-тъпото, което ще направи. Ако не искаш да имаш отсъствия, вземи си бележка и толкоз.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не можеш ли да кажеш на класа ти да потвърди пред класната ?![]()
![]()
The one person you need to be is yourself...;]
Както каза sunstreet, помоли от някой от класа да потвърди, даже и вскички. Всмисъл кажи на класната си,че си бил и кажи че класа ще го повърди и тя ако има желание ще ги попита дали наистина си бил
ми дааПървоначално написано от sunstreet
Тя класната щом си го е навила на пръста,не може ли да и каже "сега си навила приятелите си да лъжат заради теб" или нещо такова.Пробвай,обачер най-сигурният вариант е да си изкараш бележка
Замисли се дали са ви връщали някфи контр тоя ден..дали сте правили или са те изпитали..също така можеш да покажеш че си писал в часа,макар че наистина ако тая си е нарочила теб нямаш шанс
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Сетих се няколко варианта. Първо, че не си сам във клас (някои ще потвърди). Второ - нахалствай, отстоявай своето. И в най-лошия случай отиваш при лекарка, казваш и накратко как стоят нещата и си готов. Колкото до учителя- нехаен и отнесен.. Добре че е заместник.
Според мен въпросът не е толкова за отстъствията. Вярно даскалката е заместик, обаче класната си е класна, защо да се гледа с нея на криво заради на някой глупоста..
Според мен говори пак с класната, с учителката... Може би с учител от предходия или следващия час, за да потвърдят, че била там..
Дам, класа ти може да потвърди, че си бил там!
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от sunstreet
++![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei