- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла,след това отново любов..
Момчета,случвало ли ви се е след като скъсате с прителските си след време да започнат да ви липсват,или си намирате нови?! Все пак живота продължава..![]()
Случвало се е. Случва се. И ще продължава да ми се случва. И не само на мене,на много хора,така че ако и на теб ти се случва и затова си пуснала темата - напълно нормално е. Хората не случайно са казали,че старата любов ръжда не хваща .. понякога.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
И на мен ми се е случвало,даже и в някой от случайте след като той престане да се занимава с мен,чак тогава се ражда в мен това чувство..Сега ситуацията е друга.. приятеля ми скъса с мен, а аз още го обичам.. Абе какво да ви кажа-надеждата умира последна..![]()
Точно от страх, някой да не ми лиспва много, трудно прекъсвам отношения с въпросния човек..![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Не съм момче, но се присъединявам към това мнение . .Първоначално написано от BloomF
![]()
I don`t care .. ;] ..
И с каква раздяла макс.
И ние скъсахме вече 5 месеца станаха, а аз още я обичам.
И както каза някой по горе надеждата умира последна.
Направи нещо за отечеството - емигрирай!
Първоначално написано от tuborgaaa
твойто понее 5 месеца мойто е 9![]()
И аз бях на 9-10 месеца . . е щом не е станало толкова време , на какво още се надявате ?Първоначално написано от wasch0
Няма смисъл . .
I don`t care .. ;] ..
С бившата ми точно така стана.Събирахме се няколко пъти и тя най-накрая каза край.!И това беше.Аз съм с ДА за това нещо но то не е безкрайнно..!
не цял живот сме самиПървоначално написано от ccappyy
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
хахаа мега тъпата тема... еми всеки път различно ... понякога затварям страницата друг път и да искам да я затворя не мога и така![]()
There is no right or wrong, only fun or boring