- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Случвало ли ви се е да ходите по пижама навън?
Един път. Звънеше се и трябваше да сляза до входната врата на блока, за да отворя, но беше тъмно долу и никой освен госта не ме видя.
само с долницата ..
Running is my drug and I am overdosed ..
има едно даскало в дианабад.. 11то.. и там доколкото съм чувала, имат един ден в годината, в който трябва всички ученици да са оп по пижами, иначе не ги пускат в даскалото.. тва си е някъв техен обичай.. та не мога да си представя как ако съм от тва даскало и ако не живеек на 15 минути от него, ще пътувам от другия край на София в градския транспорт по пижама.. лол..
ами к'во носиш си една възглавница и си спиш в автобуса примерноПървоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
иначе не съм излизала навън по пижама, НЕ !![]()
би било... странно?
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
На скоро си купихме апартамент и чакахме гости в събота,нали да дойдат да го видят.Входната врата естествено се заключва и аз по пижамка слязох да им отворя![]()
![]()
Но се оказа,че са объркали кооперацията с цяла една улица и аз какво да правя тръгнах по пижама да ги посрещам .Като се има напредвид,че апартамента ни е на центъра иии доста хора ме видяха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз съм ходила до магазина с пижама и също до една приятелка,ма тя е на два крачки![]()
![]()
![]()
![]()
Мда .. преди 2год. с една приятелка постоянно , всяка сутрин тя идваше на село до нашата вила по пижама.. и обратно ;д забавно бешеПравехме си пижамено партииии ..
![]()
И
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Само до горния етаж до братовчедка ми.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.