- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревността му
Здравейте..
Пиша ви защото вече се отчаях.. Става въпрос за ревността му .
Историята е такава, че утре един мой много добър приятел се прибира от Франция (със семейството си) и ще остане за 1 седмица . . и понеже сме израстнали заедно и родителите ни се познават утре вечер ще ходим на летището АЗ И РОДИТЕЛИТЕ МИ, за да ги посрещнем..
Не съм се виждала от Понеделник с моето момче (тъй като днес нямах възможност) и той предложи да го оставим за Сряда, но и тогава отказах поради причината, която обЯсних по-горе! Той се ядоса и ми каза да си ходя при момчето от Франция и него да го оставя . .от както ми го каза това започна да се държи гадно и студено. .отговаря еднократно или се заяжда..Извиних му се няколко пъти и казах, че ще се реванширам . .но той от дума не разбира..
Помогнете с някоя идея какво да направя за да престане да се сърди!
Само да уточня, че и друг път е бил ревнив, но само леко и то под формата на бъзик . .![]()
I don`t care .. ;] ..
Е що му се извиняваш, ясно, че си се почувствала виновна, ама това е ангажимент, с който трябва да се съобразява и той. Минали едва 2 дни и вече някакви едва ли не скандали. Изяснете се и му кажи, че не ти харесва това.
Щом не разбира от дума, значи е някакво неразбрано момченце с детински акъл и разбирания ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
може би след 1-2 дена няма да мисли така,като се успокои.
0фф даноо . . че аз много се тормозя . .Първоначално написано от ivcheto0o
Не обичам някой да ми се сърди . .особено ТОЙ!
I don`t care .. ;] ..
Някои от нас мъжете са много застреляни, гррр. Нека му размине и сам ще звънне.
Разбирам го ,защото и аз съм ужасна ревнивка.Но зная ,че е тъпо и дразнещо.Ще ти прости, защото не е прав.Но не го дразни повече.Кажи му ,че разбираш и че може би и ти би се ядосала, но наистина ти е добър приятел и нищо повече и че все пак отиваш с вашите ,а не сама.Ще се оправите 100% ,но може би след деня , в който се видиш с другото момче.След това 100% ще те пита разни тъпотии като "И как беше с него?" и тн .
Знам го, защото съм същата досадница.
![]()
Моя приятел същое ревнив.И то много повече. Само говорене оправя нещата. Иначе няма как. ПОговорете.Каажи муда не се държи като някакъв комплексар, който не може да задържи приятелката си и че това е семеен ангажимент и толкова. Ако не разбере не знам. Измисли си там и още неща.Ти си го познаваш. би трябвао да знаеш как да го оспокоис
Там е работата , че до сега успявах да оправя нещата и да ги обърнем на майтап, но не и сега..Първоначално написано от art
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Не мога да повярвам какви хора има на тоя свят. Не го познавам, но ако не глупаво, е най-малкото детско от негова страна. Не знам какво искаш от него (какви са ви отношенията), за ще му се изсмея и ше му бия шута...тва ревността не е много готино нещо...
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Може да се е почуствал заплашен от пича от Франция или пренебрегнат заради това че не можеш да се видиш с него а отиваш на летището с родителите ти за да го посрещнеш... знам ли какво му се върти в главата! Държанието му е заради ревността но смятам че като се видите всичко ще си е наред![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Амии предложих му утре ако иска към 2 часа . .той ми каза "Ами аз пък не мога тогава, имам си работа! Ако искаш ела в 11! " казах му, че съм на училище и няма как да избягам последните часове защото са ми важни . . А той пак ми се ядоса, че не съм могла да избягам..за да се видим.. и да говоримПървоначално написано от Sladurcho
и иначе чак в Петък
![]()
I don`t care .. ;] ..
Абе,мацка,този като гледам много ти се лигави нещо. В предишната ти тема зарад някакъв убитак,който той нарича 'приятел' ти се беше правил на интересен,сега пък това... Нещо мн претенции,а?? За разлика от съветите на останалите аз ще ти кажа,че ти си правата и този път и можеш да си посрещаш който си искаш,той все още няма право да предявява чак такива ревностни изисквания ..![]()
Дръж си на своето и покажи,че както се казва 'казана дума-хвърлен камък' и той не може да ти влияе чак толкова.
Късмет,ще ти е нужен.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Мии да..ама отношението му в момента е на фаза безразличие.. или така го чувствам - адски студен е ..Пример : Как си? - Добре, Какво правиш - Нищо.Първоначално написано от SoStarstruck
И край на разговора..
Надявам се само да разбере,че е сгрешил..![]()
I don`t care .. ;] ..
Лигльо,к'во да ти кажа,момчетата винаги са по-вдървени щом се опре до чувства. Може да ми се разсърдиш,ама този хич не ме кефи (само като слушам какво разказваш за него) и е поредният,който ще мине-отмине-замине и изобщо не те заслужава. Както си предцениш все пак.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Нещоо започнаха много хора да ми го казват . .Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
може ли само да попитам на по колко години сте.. защото според мен мисли доста лапешки.. смисъл такъв че иска да се видите когато той каже и не ти влиза в положение че си на училище че имаш задължения и отговорности... "имам си работа" пък е най-тъпото възможно оправдание.. просто го прави на пук за да не е той този които се съгласява... Щом като и на двамата ви е удобно в петък тогава ще се видите какво толкова... той тука световен проблем прави че си отишла да се видиш с пича от Франция... Според мен не е за теб този (не че нещо) мисли само за него си и затова което на него му е изгодно а на теб майната ти (с извинение)
There is no right or wrong, only fun or boring
Това,което имах да допълня.Първоначално написано от Sladurcho
Напълно съгласна.
Ее не е много така . . доста пъти се е съобразявал с мен, но иначе в момента го прави на пук, да така е!Първоначално написано от Sladurcho
така като ни гледаш на пикка .. колко мислиш..
аз скоро правя 16 , а той е на 16![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от SoStarstruck
Съгласен съм с теб ,освен с това ,че "момчетата са по-дървени щом се опре до чувствата " .Аз съм на мнение ,че то си е строго индивидуално![]()
--------------------------------------------------------
мислех да допълня "в повечето случаи",ама се отказах.Първоначално написано от BlueFace
Да,има и някои изключения (слава на бога,не е като без нищо), но са много редки,наистина.
![]()
Абе вие хубаво му сипвате на момчето ама , някой замислял ли се е как се чувства той?
Все пак това би трябвало да е най-важния човек за теб и ако искаш можеш да намериш време и за него.
Мисля ,че поне можеш да отидеш при него , когато на него му е удобно - така ще му помогнеш да те разбере и няма да ти се сърди..
^^ Ми дамм,да си избяга момичето от часовете заради него,а той пак да и се разсърди след някоя-друга седмица. Аман от неблагодарни деца,и 16 години са му много. ShawnMac,едва ли си чел предишните теми на авторката,но там ясно си проличава че това момче доста прекалява на моменти. Какви са тия изисквание,какво е това нещо,и той не е светец сигурно,ама с претенциите .. Дразнят ме такива хора мнооого просто,затова.![]()
Ами ти си му се извинила. Както иска да го приема (според мен). Обичаш го много явно, за да се притесняваш. Както казаха след 1-2 дена като се успокои ще се надяваме да се оправи.![]()
съгласна съм с SoStarstruck ...и + това мсиля че не оценя какъв стойностен човек има до себе си (относно компромисите, които правиш в името на връзката)..мисля че приема връзката ви и дори теб самата за даденост, които неминуемо ще има докато той не реши противоположното.. покажи му малко ,че не е така.. и смятам че ще се осъзнае...ако не значи наистина е прекалено смотан и с недоразвит, детски акъл![]()
успех мила :]
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят