- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревността му
Това че няколко пъти се е съобразил с теб не означава нищо... обзалагам се че ти си се съобразявала с него поне 10 пъти повечеПървоначално написано от sunshinepp
Смятам че на пича му се бушуват хормоните и не е достатъчно сериозен за връзката която ти очакваш и искаш да имаш (мое мнение) Пробвай да поговориш с него и му обесни кое не ти харесва в държанието му.. не смятам че ще има голям ефект но поне ще си опитала... а ти сериозно се замисли искаш ли такава връзка в което ти да правиш всичко а той да си гледа само неговия кеф
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Абе вече бях писала мнение в темата, но сега като прочетох още малко и реших да допълня нещо.
1) на 16 сте и двамата ще имате още много гаджета.
2) няма половин година и е толкова ревнив.
3) сама казваш, че няколко човека ти казват, че не те заслужава.Замисли се може наистина да е така.Не бъди с него само ,за да не си самаако не си сигурна в чувствата си остави го още от сега, докато е време
![]()
тва ша го копирам на моята приятелка да види , че несъм само аз така![]()
Ама то т'ва не е похвално хич,за да й го копираш ..Първоначално написано от thespark
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Щом си му се извинила и си му обяснила твоята вина се изчерпва до тук. Някой събития в програмата на всеки не зависят от нас, както се казва "Форс мажорни" обстоятелства. Проблемът на твоят приятел е не това, че се е нацупил, а че продължава да се цупи даже след обясненията ти. Да се правиш на ощипана госпожица, а да си момче е много смешно (стига да не се случва с теб). Пробвай да му обясниш нормално още веднъж, ако пак се сърди, значи определено не те заслужава...
Благодарско на всички за мненията..
Днес се видяхме за 15 мин и първоначално се държеше студено и отдръпнато. Попитах го още ли се сърди .. и той потвърди! После се усмихна леко и ме попита " И какво, днеска ще ходиш да се виждаш с оня" ии естествено се засмя.. аз го гушнах ии после пак нещо се пошегува във връзка с това момче , но иначе мисля че горе-долу нещата се оправиха ..
![]()
И въпреки това в Петък смятам да му отделя целия ден и да поговорим сериозно за някой неща . .![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Наистина тряа да поговорите мн сериозно ако смятате да сте заедно още време... Няма какво да си кривим душите момчетата са по-ревниви,а ние пък се дразним най-много от ревността им!![]()
Така ами не е мъжкар като твоя Makdonalds ли как му беше никаПървоначално написано от FancyGirl
Да циври тука като женичка
![]()
![]()
![]()
По темата: Спри да му се извиняваш просто се дръж мило ще му мине![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
абе я гаджето ти да каже че с някаква своя "позната" ще е цяла седмица у дома си и 3-4 дена да не го видиш въобще ще издивееш не като тоя ами нз на бас.Има хора и хора и за мене в ревността няма нищо лошо(когато е в умерени граници не да я заклучи у тях си в килера я),чистото доверие може да ти докара рога като на стадо елени и смеха на кварталаПървоначално написано от FancyGirl
![]()
За контакти...![]()
Първоначално написано от sunshinepp
Еми поговорете...влей му малко акъл и така ... нали знаеш че момчетата по бавно се развиваме в сръвнение с вас (колкото и да не искаме да го признаем ) така че давай смело![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Извинявай, но приятелят ти е един разглезен лигльо.
Ревнив, ревнив, колко да е ревнив? Та той очаква да си му на разположение всеки път, щом ти щракне с пръсти.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма смисъл вече . .той снощи ми каза повече да не го търся..Първоначално написано от Sladurcho
![]()
I don`t care .. ;] ..
Е нали бяха се оправили малко нещата ,защо ти е казал това сегаа ?![]()
Имам чувството , че само ме разиграва .. Сега ми каза, че не е искал да каже това ..Първоначално написано от pussucetka
Все тая , ако има нещо ще пиша за да споделя ..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..