"А жена му не мисля, че ще се държи към теб като майка ти."
Още по-зле се държи.
Имам 3 ки по:Математика, (изкарах си я чисто, в час по математика съм слаб, защото не схаващ, пък и да схващам, не ми е интересно изобщо,вярно напъвах се, напъвах се и 2 четворки и 1 тройка и ми писа 3 ка :X) География, (една тройка и една шестица, Писа ми тройка, говорих с наще, но не искат да ме изслушат) История(ТАМ НЕ ЗНАМ КАК ДЕЙСТВА ГОСПОЖАТА, ИДВАМ 2 седмици ПРЕДИ КРАЯ ДА МЕ ОФОРМИ, ТЯ ВИКА ОФОРМЕНИ СТЕ ).Не знам какво да правя, през целия си живот оправям проблемите си с децата на улицата с ръцете си (сещате се какво имам предвид).Друг нячин няма как да се оправите с буклуци.Агресивен съм (не знам защо, но фитилът ми е изключително къс, приятели, неприятели не ги признавам, щом си прават долни шеги, значи не са никакви.
Така е и с родителите ми, майка ми ми каже нещо и аз или тресна, и ситуацията стане по-лоша, или почвам изключително много да и отговарям и да споря с нея .И само едно ми е чудно, тя не разбира ли, че човек има граница, падне ли му пердето край !
Най-много съжалявам, затова че разочаровах дядо ми.Но по тази тема мога да пиша с много време.Аз съм си поставил за цел другата година да се уреждам с оценките по-добре.Тази година С всички госпожи говорих, но само с госпожите по География и История не можах да се разбера :X.Блягодаря, че четете тези постове.Аз споделям и с приятелите ми, но едно е да напишеш всичко, а й не искам да ги занимавам с мойте проблеми, все пак всеки човек си има проблеми.