Здравейте .За въпроса защо не отида при баща ми, има един прост отговор, жената, която намери и тя е същата като майка ми...Мислех да му кажа на тате, че не искам да я виждам вече, но наскоро разбрах, че са се омъжили и чакат дете ... Преди прочетох поста си отново и искам да добавя нещо свързано с мен самият.Може да прозвучи малко тъпо, но...изливам си душата.Значи аз съм дете, което е отличник, но и много буйно.Наскоро започнах да се събирам с приятели по купони, разбира се пииваме по 1 бира и тва е, за настроение.МОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ НЕ ПУШАТ и не са пияници и са мвого свестни хора.Родителите ми знаят това.
Този месец ми дойде много, първо се събирахме със едни приятели, след 2 седмици бяхме в дискотеката за първи път... после след 2 седмици пак се събирахме, но парите, който харча са мой...Говорил съм с родителите ми и ме разбират, но при един разговор, за последното събиране, аз обеснявам на майка ми, че се събираме за да станем по-добри приятели, защото отскоро се познаваме.А тя ми дава пример с някакво момче, че 11 клас и не го пускали никъде на нощува, даже и при чичо си .Посли ми вика, че тя като малка била наказвана, бита и тормозена от баща й.Вика ми, че са ми били дали крила на раменете и съм бил в свобода, а аз и обеснявам, че искам да се внедря в групата...Аз мисля, че тя не е изживяла детството си добре и си го изкарва на мене.Аз един път и казах, много нервен бях:
Ти не си си изживяла детството и си го изкарваш на мене и тя вика, еми на кой :@.Сега гледам как тормози и сестра ми, как като се кара на сестра ми за нещо, тя е на 2 год и като влезе доведения и ТЯ ЗАПОЧВА ДА И ВИКА ОЩЕ ПО-СИЛНО И НАСОЧВА ПОГЛЕД КЪМ НЕГО