.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Значи аз знам че това било от времето.Да,наистина е стряскащо но това прочетох.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Ползвала съм Clear за мазна коса-отначало помага, но както повечето казват май наистина идва силен..само след 2 седмици някъде,през ден, през ден я миех..беше много кофти.Във форума бях чела, че тези шампоани, които са специално за по-мазна коса я омазняват още повече..и като се замисля наистина е така.
    Има и нещо друго..трябва да сменяте шампоаните, защото когато се използва да речем няколко опаковки от Дав, Шаума и каквото и да е, косата започва да се омазнява(това е по мои наблюдения) Ползвах на Палмолив един зелен и то инцидентно го купих-доста е количеството и не е лош.Сега съм с този на Гарниер подхранващия.Първият път като го купих беше нормално всичко (реших отново да видя дали като ползвам по-дълго време един шампоан пак ще се омазни и ето..) и за един ден се омазни..така че може и в това да е проблем
    оь съжалявам, че стана толкова дълго
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на cookie_master
    Сега си купих един нов шампоан,да видим какво ще стане
    МОМИЧЕ!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от co0L_gIrL
    Хм.. аз нямам този проблем, но четох, че за мазна коса е хубаво да се правят масажи с разреден с вода лимонов сок. След това измивате косата.. Знам, че за мазна коса е хубаво да използвате продукти с екстракти от грозде или лимон /абе все киселини/.
    И ако може и аз да попитам нещо за да не пускам нова тема- дайте някакъв съвет за избавяне от пърхота.. До сега никога съм нямала.. Използвах какви ли не шампоани, даже преминах на бебешки но проблема си го има.. Ако може нещо домашно или шампоан, който наистина помага
    "Clear" !!!
    кой от всичките видове?
    Clear за пърхот..той е светлозелен аз имам същия проблем само той ме избавя от него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си