Здравейте.Предполагам много от вас имат този проблем и са свикнали с него.Когато отидете на уролог сигурно не дава и дума да се каже за това и накрая казва няма,няма нужда,не са проблем и така нататъка.Да ама не.Намерих решение на този проблем.Отидох при грамотен уролог,който ме изпрати при дерматолог.Отидох на дерматолог и още същия ден проблема ми беше решен.С проста електро коагулация или така нареченото горене чрез ток.Не се усеща почти нищо.Мажат те с едно креме и след това за 5 минути вече ги няма.Нито съм ходил на лазер нито нищо и проблема вече е решен за по-малко от 5 минути.Съветвам всички които имат този проблем да отидат на дерматолог и за 5 минути да си го решат,а не да приемат тезата на повечето уролози,че не трябва да се махат и че нямало нужда.Всички знаем в какви конфузни ситуации можем да изпаднем заради това.Някое момиче може да реши,че сме болни от нещо примерно пък после върви доказвай,че нямаш сестра.Адски много ме е яд,че съм слушал уролози,които ме убеждават,че не е проблем и съм се притеснявал толкова много време от това