Пускам темата тук, а не в раздела за филми, понеже не става въпрос просто за един филм, а за проблем, който се развива и касае всички нас.

За тези които още не са разбрали - това е филм, който ще ви разясни неща, които аз се опитвах да ви обясна по не особено практичен начин. Ще помоля тези които не са го гледали да отделят час и 20 минутки, защото това не е фантазия или някаква приказка като ЗДРАЧ (много хубав филм), а реалността в която живеем, нашето бъдеще, бъдещето на нашите деца. Искам да подчератя, че не желя да провокирам никой с тази тема, а просто да бъде коментирана поради нейната актуалност.

Това, че в момента ние сме тук пред нашите компютри плюскайки чипс, не значи, че това завинаги ще бъде така. Даже в момента не говоря за вероятности, а за факти. И доста често се чувствам като старчето от филма, опитвайки се да ви обясна какво би станало ако продължаваме в същото темпо.

Грешно е да се мисли, че сме безсилни пред "катастрофата", както е и грешна мисълта "квото трябва да стане ще стане" и да вдигнеш ръце от бъдещето си.

Няма да пиша огромните постове, понеже знам че малко от хората тук си падат по четенето.

Е това е от мен. Сега сте вие. Дайте си мнението, аз съм човекът, който ще ви изслуша - за мен то струва, ако за друг не!