.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Цитирай Първоначално написано от hopekiller
    Въпросния израс се споделя на половинката ти, само когато наистина го чувстваш - няма да коментирам това, че в 21 век нещата са супер изкривени и всеки го казва, едва ли не като ''здравей''. Няма и да коментирам, че хората дори и не се замисля, когато го казват. Да напишеш ''Обичам те'' по скайп - е много глупаво, въобще неможе да си сигурен, че е откровен човека срещу теб. А за това, кога да и го кажеш - тейк ит ийзи, ще го усетиш. В момента в който се появи тази ''Обич'' няма да изържиш и ще и го кажеш, а ако и тя те обича, предполагам ще ти отвърне.
    Напълно подкрепям мнението ти. :}

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Ако ти е трудно първо и намекни по скайп,но самите две думички задължително си й ги кажи наживо. И гледай да се отпуснеш и да не се спичаш,така ще звучиш още по-искрено.
    Ами ние ходим от 2 месеца и половина и тя знае напълно какви чувства имам към нея както аз и аз знам нейните към мен ама .. незнам може би е лигаво това Обичам те а може и да Ви харесва на момичетата да го чувате ...
    Харесва ни!
    И да... най-хубаво е лице в лице! :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dopeass
    ^^ Toчно.

Най-малоумното нещо (след хората в раздела) е да кажеш на някого, че го обичаш по скайп, по телефона и т.н.
    Това са доста силни думи и трябва да се кажат на живо, поне ако наистина смятаме, че изпитваме това.
    Супер смешно ми е хора, които са заедно от 2 седмици и си пишат по скайповете "Обичам те повече от всичко мило, не мога без теб" ... те просто явно не осъзнават кво означава всичко, което пишат. Смешници. Мишки.
    +++

Град
    Пловдив : )
    Според мен има доста голяма част от населението ,която не разбира истинското значение на думата...

В повечето случаи това " Обичам те " като за добър ден си го разменят ;xxx
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Ако й го кажеш по скайп .. това ще е най - грубата грешка, която можеш да направиш!!!

Нека поне това да е очи в очи .. и без това през повечето време го прекарваме пред скайп ..

Ако ти е трудно или те е срам или не си сигурен в чувствата си.Помисли преди да го кажеш, защото на думи всички са мног силни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си