- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изразът : "Обичам те"
Ако ти е трудно първо и намекни по скайп,но самите две думички задължително си й ги кажи наживо.И гледай да се отпуснеш и да не се спичаш,така ще звучиш още по-искрено.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Гушваш я, целуваш я и както ти е хубаво така те думите сами ще изкочат..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ами ние ходим от 2 месеца и половина и тя знае напълно какви чувства имам към нея както аз и аз знам нейните към мен ама .. незнам може би е лигаво това Обичам те а може и да Ви харесва на момичетата да го чувате ...Първоначално написано от SoStarstruck
На живо !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Дам,определено ни е приятно. Не се притеснявай хич тя какво ще ти отговори,ако поне малко държи на теб за това време,от което ходите,няма как да не й сгрееш душата.Първоначално написано от Bukmop
Подкрепям FancyGirl,гушни я,отпуснете се и ще ти дойде ей така отвътре да го кажеш,стига само наистина да го чувстваш.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Пак заповядай.
Почукай и по главата морзовия код.
Ако ти е за първи път,гледай момента да е романтичен.Поне малко от малко.
Кажи ги в момент на мълчание. Гушни я и й го прошепни... после я целуни. Така устата й ще е запушенаи няма да се чувства задължена да ти отвърне ако не иска или ако се смути.
![]()
Хубаво е наистина да изпипатш момента. Трябва да го кажеш по такъв начин, че думите да добият смисъл.
Успех :P
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Според мен за това няма предварителна нагласа и т.н. когато го почустваш то само си излиза от устата ти... и тогава дори не се замисляш лигаво ли е прозвучало,харесало ли и е и т.н. щом е искрено няма как да ти каже "добре" или "радвам се" стига и тя да изпитва нещо към теб, което ти твърдиш![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от Bukmop
Какво му е лигавото да изразяваш чувствата си пред човека на когото се предполага, че имаш най-голямо доверие?![]()
Да бе, какви са тея схеми за 'казване', все едно е нещо, което трябва да се фиксира...
Моментът сам идва и си проси за това, няма нужда от подготовки (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^^ Toчно.
Най-малоумното нещо (след хората в раздела) е да кажеш на някого, че го обичаш по скайп, по телефона и т.н.
Това са доста силни думи и трябва да се кажат на живо, поне ако наистина смятаме, че изпитваме това.
Супер смешно ми е хора, които са заедно от 2 седмици и си пишат по скайповете "Обичам те повече от всичко мило, не мога без теб" ... те просто явно не осъзнават кво означава всичко, което пишат. Смешници. Мишки.
Let the psycho plays with you...
Първоначално написано от Sladurcho
подкрепям.
Когато наистина го чувстваш.По-добре бъди сигурен, че и тя го чувства, защото . . :С Нз.Тази дума се казва твърде често и на всеки в днешно време. . Аз лично повече няма да кажа на някой обичам те . . /мъж/ поне дълго време ...След едно разочарование си изграждаш стена.Но както и да е, отплеснах се.Мисълта ми е внимавай и бъди сигурен, че го чувстваш
![]()
Ами като не ти е комфортно да го казваш, недей! Не знам каква е приятелката ти, но на мен не ми става [винаги] приятно като някой ми каже обичам те. Лично за мен 2 месеца и половина са нищо работа. Нужни са ми години за да обикна някого, било то като гадже или просто приятел. Та мисълта ми беше да не и казваш, че я обичаш, само за да я зарадваш. Глупаво е.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Човекът е задал конкретен въпрос,даже не е молил за схеми,просто е попитал дали е уместно да го каже,за да не звучи фалшиво. Просто разговорът се разви натам и ние от само себе си му дадохме "схеми",които аз наричам по точно "съвети",но както и да е. Сигурно и той като теб е против това да ходиш с някого от 2 седмици и да си се лигавите по скайп,затова и пита за чуждо мнение. Айде,малоумни ли сме или не,няма нужда да коментираме.Първоначално написано от Dopeass
![]()
Подходящият момент не може да се определи еднозначно. За всяка двойка той е доста индивидуален. Зависи от нагласата и чувствата на двамата. По начина, по който е зададен въпросът, мога да предположа две неща: или питащият не го чувства, или не е достатъчно отпуснат с приятелката си и се притеснява. Все пак, когато се изразяват подобни чувства, се изисква директен контакт-очи в очи. Иначе се губи смисълът му, осезаемостта му, а ако щете-вълшебството му.
Театралността и стереотипите, изобщо не са за предпочитане, ако не идват "от вътре". Иначе може да прозвучи като реплика от лош артист-фалшиво и да развали всичко. Мен лично, често ме е дразнело, когато чувам подобно нещо в началото на връзка, преди аз да съм го казал. А не изричам подобно нещо просто така. Лично за мен това изречение е готовност да се влезе в огъня, заради другия, ако трябва. Помисли си дали е така. Ако-да, не се притеснявай, интуицията ще ти подскаже кога и как да го направиш.
Наи-важно е да е нажиеоПървоначално написано от FancyGirl
![]()
Тъмнина. Тишина. Целувка. Прегръдка. И тогава, прошепни и на ушенце: Обичам те. ^^
Умирай само в краен случай =)
Въпросния израс се споделя на половинката ти, само когато наистина го чувстваш - няма да коментирам това, че в 21 век нещата са супер изкривени и всеки го казва, едва ли не като ''здравей''. Няма и да коментирам, че хората дори и не се замисля, когато го казват. Да напишеш ''Обичам те'' по скайп - е много глупаво, въобще неможе да си сигурен, че е откровен човека срещу теб. А за това, кога да и го кажеш - тейк ит ийзи, ще го усетиш. В момента в който се появи тази ''Обич'' няма да изържиш и ще и го кажеш, а ако и тя те обича, предполагам ще ти отвърне.
"... but word is just a word 'till you mean what you say!"![]()
all day... all night... what the fuck?!