- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя с него?
Здравейте!Запознах се с едно момче,момче,което познават мн мн хора...но пък той не е надут мн е дружелюбне,мил и умен и красивтой скъса скоро с бифшата си приятелка... мн я е обичал пишем си излизаме разбира че искам повече.и в един момент излиза с мен в 2 часа посред нощ ходим на кафе... изпрасща ме натиска ме на вратата(като казва,че просто искал да ми покаже гледката как сме вътре а от вън валяло и било красиво,дали е така?не знам)и в друг момент ми казва че не знае дали иска друго момиче и че е по добре да избера друг после отново ме кара да гледаме филм...иска снимка с мен..не разбрирам а Вие?
да,но искал да гледаме филм,снимка с мен не знам си още...верно не ме търси по тлефона но и имал някакво огранчение което надвишил но има скайп да кажем мн рядко пише в един друг сайт... по често разглежда профилът ми там...и в същото време мисля че е по добре в сънищата на някой друг"
Изчакай, ако не искаш да бъдеш наранена. В момента изживява раздялата и не е наясно със себе си. Оказала си се първата утеха по някакъв начин. Опитва се да те направи заместител на бившата. Но това е много несигурно състояние. Не мога да кажа "недей", но те съветвам да задържиш нещата леко успокоени. Иначе може ти да страдаш.
както се пееше в една песен...just have a little...patience(едва ли има някой дето да не го разбира тва...)
![]()
![]()
За контакти...![]()
Казал ти е че е объркан... може би не знае какво точно да прави.. в смисъл иска ли да започне нова връзка или не и затова ти го е казал директно за да не си създадеш напразни надежди и т.н. според мен щом сте толкова близки скоро ще изчезнат съмненията му и всичко ще е наред.. дай му малко време и не го притискай относно товаУспех
There is no right or wrong, only fun or boring
От теб зависи дали ще му позволиш да те нарани.В момента той търси лек от болката от миналата си връзка.Това и аз го направих един път и съжалявам, защото разбих сърцето на момчето /или поне щях да го разбия, но се получи добре, защото той явно също не ме обичаше ,защото не му стана особено гадно/, но ти явно много го харесваш и ако тръгнете и той те остави след време ще ти е супер кофти.Остави го.Бъди с него като негова приятелка, но му дай време да те опознае повече и да реши иска ли нещо повече от приятелствоУспех.
Както някои вече казаха, ми изглежда сякаш иска да те направи заместител на бившата си приятелка. От теб зависи дали ще му позволиш. В момента той вижда, че ти си му в ръцете и трябва да избере нея ли иска или теб. Покажи му, че не си му даденост и във всеки един момент можеш да го отрежеш. Така ще се усвести малко и ще се ориентира по-бързо. Понякога, когато мислиш под напрежение вземаш по-правилни решения. Това не е гаранция, че ще реши, че иска да е с теб. Но ако те възприема като даденост, скоро ще му омръзнеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ти си решаваш.
Ама според мен той още не е наясно с миналата си връзка.. , че да започва нова.
Почакай малко.. , ако той изпитва чувства към теб ще ги изрази рано или късно.
Ти сама казваш , че той не знае кво иска.. наранената ще бъдеш ти. Така , че сама си прецени .. кое ще е правилно и кое не.
Успех!
именно за това онзи ден когато ме натисна стената казах ,че е по-добре да се прибирам и се измуших и си тръгнах а сега той мисли че съм "избягала" от страх притеснение или нещо такова ддз и ме базика
Ами покажи му/ кажи му, че не се притесняваш да направиш това, което искаш. А в онзи момент просто не си искала това, което той е започнал.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Просто му дай малко време (:
Трябва да се примириш, че и той не знае какво иска... Единственото, което можеш да направиш е да го изчакаш да се изясни със самия себе си, а през това време си останете близки. Ако не се получи между вас, може поне да останете много добри приятели.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Според мен не бива да насилваш нещата .. Всичко си иска време, а и щом скоро е приключил връзката си му е още по - трудно ..
А и аз съм на мнение, че е по-добре да имаш приятел зад себе си отколкото гадже, защото заради малко размяна на лиги и сладки думи можеш да загубиш много повече и да съжаляваш ижасно много ...![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от iiordanova
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
в момента и той незнае какво иска..отсъпи..
дай му време ,ако иска нещо повече сам ще те потърси
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ми аз не мога вечно да го чакам пък той понеже е мн влюбен знам ли колко време ще му отнеме![]()
Първоначално написано от Sladurcho
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
това момче тръгна отново с бифшата си приятелка за 4 път този месец....каза,че съм го истарвала е как като мога ли да изляза с него 2 пъти на 3тия да стане нещо пък и само аз го търсех той не можел да звъни...
Първоначално написано от iiordanova
Поговори с него и му кажи, че му даваш време да се изясни със себе сиСпоред мен ще е добре, ако не го търсиш през този период
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!