.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

изчервяването

Не знам дали точно тук трябва да пусна тази тема но,мн често се изчервявам и сеполучава мн неудобно...кофти ми е какво да правя тогава и могали да го спра това?

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: изчервяването

Цитирай Първоначално написано от otkachalchica
    Не знам дали точно тук трябва да пусна тази тема но,мн често се изчервявам и сеполучава мн неудобно...кофти ми е какво да правя тогава и могали да го спра това?
    Мисля че си срамежлива незнам и защо си мислиш че е неудобно дори е много сладко да гледаш някой изчервило се момиче простоо
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    повечко грим

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Прекъсни кръвоснабдяването на главата си. (може малко да умреш)
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    million miles away (:
    ^^ Само мааалко.

А иначе и аз съм така,спокс,малко неприятно е,ама се свиква.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

мне кофти примерно говориш си с някой момче за секс да кажем или за някфи друг инеща иа з се изчвервявам понеже съм девственаи явно нз и аз .. : тъпо ли ена 17 да си девствен?

Град
    million miles away (:
    Не е тъпо,даже си е много хубаво. Е,аз на тази тема не се изчервявам принципно,защото не съм девствена или не знам,ама който си е притеснителен си е такъв по природа и ще си остане така. Но не е болка за умиране.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

но отсрещния човек си мисли Боже тази мн зле...девствена ,изчервва се....не става

но отсрещния човек си мисли Боже тази мн зле...девствена ,изчервва се....не става
    е чак такива заключения...по принцип изчервяването показва нещо...дали ще издаде какво мислиш или ще покаже кого харесваш.Номера е да се ползва като оръжие...тогава е много полезно
    За контакти...

Град
    Таити
    хахаха и как реши че щом едно момиче се изчервява трябва да е девствено.... според мен е сладко смисъл ако едно момче отиде и почне да сваля (така да го кажем ) някое момиче и то да се изчерви ... а и какво срамно има в това... просто си по стеснителна, притеснителна и т.н. с времето може да се отракаш и да не ти пука какво говориш и пред кого,тогава няма да се изчервяваш изобщо.А може да си останеш такава винаги... според мен в това има чар
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен е сладко

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    хахаха и как реши че щом едно момиче се изчервява трябва да е девствено.... според мен е сладко смисъл ако едно момче отиде и почне да сваля (така да го кажем ) някое момиче и то да се изчерви ... а и какво срамно има в това... просто си по стеснителна, притеснителна и т.н. с времето може да се отракаш и да не ти пука какво говориш и пред кого,тогава няма да се изчервяваш изобщо.А може да си останеш такава винаги... според мен в това има чар
    защото на "недевствените моми4ета" н еим пука когато някой говори за секс за тях това е нормално

Супер фен Аватара на Korrnyy
    И аз се изчервявам понякога, когато говорим за секс с хора, които не познавам добре. Това отново ли ме прави девствена Не... и аз съм по-притеснителна. Случвало се е, дори когато мина едно момче покрай мен на улицата и ми каза "Много си хубава" ии аз вече бях като домат Гадничко е малко, но нямаме избор
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Червя се като съм притеснен, червя се като лъжа, червя се като съм превъзбуден.

С годините поотмина.

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Мисля че си срамежлива незнам и защо си мислиш че е неудобно дори е много сладко да гледаш някой изчервило се момиче простоо
    хах да и мене много ме радва

Град
    Таити
    защото на "недевствените моми4ета" н еим пука когато някой говори за секс за тях това е нормално

Не мисля така има и девствени момичета на които не им пука какво говорят и пред кого, а има и такива които вече са загубили девствеността си но пак са срамежливи и се изчервяват Всичко си е до човека и до начина му на мислене а не до това дали те е посещавал едноокия смок или не
    There is no right or wrong, only fun or boring

И аз съм като теб .. изчервявам се и това много ме издава в някой ситуации!
    Но за това дали си девствена или не и не знам си какво още кой се притеснявал .. Въобще няма нищо общо, при теб може да е така защото си стеснителна,но аз не съм девствена и въпреки това, когато не говоря с моя човек за секс, а с някой друг, и аз се изчервявам..
    I don`t care .. ;] ..

Ами не можеш да го спреш, но аз до колкото знам момчетата го смятат за сладко .. така, че си вади сама изводите!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Изчервяването е сладко.
    Можеш да го прикриеш с фон-дьо-тен или пудра, но не виждам смисъл...
    all day... all night... what the fuck?!

ако толкова те притеснява ползваи фондио тен

изчеервяването не може да се скрие с фон-дьо тен или пудра,просто цвета на кожата се сменя...

Какво лошо има в това да се изчервяваш !?

Голям фен Аватара на darsit0

1. внимавай в часовете по български или поне чети какво си написала, преди да го пратиш
    2. по темата ...... еми не знам дали можеш да го спреш по някакъв начин, но това може да говори само добро за теб. ако бях мъжко ( ) щях мн да се кефя на срамежливи момичета
    ЖЕНСК0 СЪМ

Не се притеснявай - сладко е...
    На повечето момчета им харесва... Иии освен това, на мнооооооого малко хора им пука дали си девствена или не
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    ехе
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си