.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Цитирай Първоначално написано от EmiKodaTiKaja
    Цитирай Първоначално написано от thespark
    да . убих ги и 2мата и ги зарових в задния двор
    и засади домати отгоре нали
    FUCK-тически не ме интересувате..

Аз лично имам 2ма добри приателя с 1ния почти 24/7 сме заедно.. и когато си лафят нали с 1вия ми приател които го познавам от бебе още... просто този 2рия го чуствам по добър.. защото той винаги ми помага и ще продължаваме и 2мата да си помагаме доколкото 3тия тои рядко излиза с нас или идва да се виждаме.. повече тъпоти правим като сме с него Но приателството ни е такова че никой неможе да ни раздели 1 от друг и имаме общо мнение което много ми харесва и никога когато сме в компания когато кажат на 1ния примерно нещо да прави..щом другия не е сугласен не го правим... За мене това ми е най-доброто приателство в живота и не искам да го развалям или някой от тях...Но те не са такива и няма да го развалят..Имам им по голямо доверие от нашите..
    мдаааа евала и аз иам 3ма такива фр ма се пак сме си наи добри фр няя ходят да и крадат гаджето я... иначе се е случвало нарочно да ме дразнт за кеф ма им го връшам 10x
    |DC -Wild#Cat!!♥

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    да имало е и такъв случай
    И при мен 1 път.

Ахам...когато ги виждах двамата дори само да си говорят имах желание да и оскубя рошките на оная ..но накрая момчето избра мен!!
    Hi!=)

Град
    Bulgaria
    да понякога се сещам за тая моя добра приятелка кфи ги върши и се чувствам меееега ужасно,на ама кфо да се прай живот .....

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Да, и то не само един, а двама най-добри приятели.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да,имаше такъв случай.Тя го харесваше,аз го харесвах.А той не беше много наясно с това,което иска.Уж ме избра мен,ама за седмица-две.После отиде при нея.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на Passi0n
    не

Супер фен
    Не.И дано не ми се случи.Може да съм егоист,но не бих го отстъпила момчето,което харесвам.За любовта си съм готова със зъби и нокти да се боря.

Не нямал съм татъв случай а ако се случи нещо такова то ще е на принципа (който свари той завари) сърдене в тая рабта няма

Голям фен Аватара на cveteto64
    Да
    "Колкото повече, толкова повече..!"

О,да ..имало е ....и мисля,че не веднъж...но нищо !!!!Ако той или тя ти е най-добър/а приятел/ка би трябвало да седнете ,да поговирите и да се разберете като нормални хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си