.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Аве казваш, че си неграмотна, еми постарай се да си пооправиш правописа, егати на 14 години, пък и това, че пушиш ми става толкова ясно...

Цитирай Първоначално написано от peshost
    Аве казваш, че си неграмотна, еми постарай се да си пооправиш правописа, егати на 14 години, пък и това, че пушиш ми става толкова ясно...
    е дубре аз не искам да се постаравам харесвам се такава каквато съм пък и точно някой непознат ще ми каже какво да прая
    защо е нужно да опикаеш пода .. бъди пиЧ насери тавана ;d

Еми щом се харесваш да си тъпа, аз няма да ти прая проблем. Кифли колкото искаш, ама свестни момичета малко. Прав ти път и много здраве!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Всеки има право да прави каквото си поиска-решила е да пуши..нейна си работа..

Колкото и да ги крие между дрехите, те ако решат да и отворят куфара за проверка ще ги намерят Въпроса е дали ще и направят проблем за тях.
    На летището в София отвориха куфара на приятеля на сестра ми, точно за да го проверят за цигари.Е, цигарите бяха в куфара на сестра ми и не ги видяха, но мисълта ми е, че колкото и да ги опакова и т.н. може пак да ги открият.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Re: Помощ ще пътувам с самолет

Цитирай Първоначално написано от siskytyyyx
    Здравейте , ще пътувам след 1-месец и полувина с самолет .. на 14 години съм ии ще ходя с 1-госпожа и 10 човека .. ! искам да попитам само в багажа ако иммам цигари могат ли да ми кажат нещо за цигарите ?!?
    съжалявам, че се отклонявам от темата ама в моето даскало има същата екскурзия, къде учиш и с как се казва учителя, с когото ще ходите?
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Цитирай Първоначално написано от SuNsHiNe6
    Здравейте , ще пътувам след 1-месец и полувина с самолет .. на 14 години съм ии ще ходя с 1-госпожа и 10 човека .. ! искам да попитам само в багажа ако иммам цигари могат ли да ми кажат нещо за цигарите ?!?
    съжалявам, че се отклонявам от темата ама в моето даскало има същата екскурзия, къде учиш и с как се казва учителя, с когото ще ходите?
    Уча в руската , а госпожата не я познавам тя е на големите .. през априлската ли ще ходите аа и каде учиш ?
    защо е нужно да опикаеш пода .. бъди пиЧ насери тавана ;d

ДА ще ти направят проблем ,защото не си пълнолетна !! Някой ти беше дал съвет да ги сложиш между дрехите...много глупава идея тоя багаж нали минава на скенер ...най-малко да си помислят ,че в цигарите има някакви наркотични вещества ;]

Цитирай Първоначално написано от SuNsHiNe6
    Уча в руската , а госпожата не я познавам тя е на големите .. през априлската ли ще ходите аа и каде учиш ?
    32 СОУ и нашата е априлската ама се отказах да ходя, защото 2000 лв. не ми се дават, иначе приятно изкарване
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Голям фен Аватара на Stellsy
    Добре де.. толкова ли мъчителни ще са тези 5 дни, ако не пушиш. Стой си на дупето и не прави експерименти, за да си нямаш проблеми.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Оф, сложи си няколко цигари по джобовоте, колкото да имаш за всеки ден и гледай да се облечеш без метални неща, защото ще те претърсят просто не прекалявай вземи само една кутия...Оттам нататък твоя си е работата каквото искаш прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си