- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ ще пътувам с самолет
Аве казваш, че си неграмотна, еми постарай се да си пооправиш правописа, егати на 14 години, пък и това, че пушиш ми става толкова ясно...
е дубре аз не искам да се постаравам харесвам се такава каквато съм пък и точно някой непознат ще ми каже какво да праяПървоначално написано от peshost
![]()
защо е нужно да опикаеш пода .. бъди пиЧ насери тавана ;d
Еми щом се харесваш да си тъпа, аз няма да ти прая проблем. Кифли колкото искаш, ама свестни момичета малко. Прав ти път и много здраве!
Всеки има право да прави каквото си поиска-решила е да пуши..нейна си работа..
Колкото и да ги крие между дрехите, те ако решат да и отворят куфара за проверка ще ги намерятВъпроса е дали ще и направят проблем за тях.
На летището в София отвориха куфара на приятеля на сестра ми, точно за да го проверят за цигари.Е, цигарите бяха в куфара на сестра ми и не ги видяха, но мисълта ми е, че колкото и да ги опакова и т.н. може пак да ги открият.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
съжалявам, че се отклонявам от темата ама в моето даскало има същата екскурзия, къде учиш и с как се казва учителя, с когото ще ходите?Първоначално написано от siskytyyyx
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Уча в руската , а госпожата не я познавам тя е на големите .. през априлската ли ще ходите аа и каде учиш ?Първоначално написано от SuNsHiNe6
![]()
защо е нужно да опикаеш пода .. бъди пиЧ насери тавана ;d
ДА ще ти направят проблем ,защото не си пълнолетна !! Някой ти беше дал съвет да ги сложиш между дрехите...много глупава идея тоя багаж нали минава на скенерПървоначално написано от siskytyyyx
...най-малко да си помислят ,че в цигарите има някакви наркотични вещества ;]
32 СОУ и нашата е априлската ама се отказах да ходя, защото 2000 лв.Първоначално написано от siskytyyyx
не ми се дават, иначе приятно изкарване
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Добре де.. толкова ли мъчителни ще са тези 5 дни, ако не пушиш. Стой си на дупето и не прави експерименти, за да си нямаш проблеми.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Оф, сложи си няколко цигари по джобовоте, колкото да имаш за всеки ден и гледай да се облечеш без метални неща, защото ще те претърсят просто не прекалявай вземи само една кутия...Оттам нататък твоя си е работата каквото искаш прави![]()