.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: проблем

Hybrid View

проблем

Проблема е следния-в събота имам изпит,учих,учих но просто е мн трудно и нз какво ще правя.Темите са около 24,има мн формули,графики.А и изпита ще е 3 части.Тест,теми и на дъската.Какво да правя,пищови ли,какво не ми стига акала просто

Супер фен Аватара на vesinka899
    АМИ ВМЕСТО ДА ВИСИШ ВЪВ ФОРУМИТЕ И ДА СЕ ЧУДИШ К`ВА ТЪПА ТЕМА ДА ПУСНЕШ,ИДИ ДА ПРОЧЕТЕШ НЕЩО!
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

vesinka899 moje da ne si tolkova grub/a momicheto ima problem mojesh da go razberesh glavata mu ne e kolkoto kosmosa i na men mi se sluchva chesto kolkoto do vaprosa predlagam da si napishesh pishtov na sms i da si go pratish ako ne stane na malko lishtche i si go skrii v rakava
    When you can't state with the one who you love, will you state with the one who loves you?**

един фр ми показа пищови на тела,ама не ги е снимал а ги е качил,ама аз като кача някакав документ на телефона не го отваря ,какво да направя

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от moisture
    един фр ми показа пищови на тела,ама не ги е снимал а ги е качил,ама аз като кача някакав документ на телефона не го отваря ,какво да направя
    Зависи от тела. Но пък начини за преписване много, дали ще те хванат зависи повече от теб, отколкото от метода. Оценките са от 2 до 6. За да имаш по всичко шестици трябва доста да се озориш. А да имаш по-ниска оценка е човешко. Ти си решаваш дали искаш да се пробваш със знания или с преписване.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си