.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

къде мога да тренирам футбол в София?

Къде мога да тренирам футбол в София... в смисъл няма да стаам футболист - дърт съм вече.. искам просто ей така да си ходя на тренировки... Левски,ЦСКА,Славия и т.н. не са за мене.. ония лапета там да ме прават на луд
    ако някой се сеща за некъв клуб нема значение какъв и къде се намира
    (някъде в София да е) да пише какво знае - контакти,цени и т.н.
    -----
    а и между другото почти 20 годишен съм...
    любителски футбол колкот искаш в дългата ми кариера
    United!

Локомотив София,Футболен клуб Септември но не мисля,че на тези години някой ще тръгне да се захваща с тебе просто е късно 20 години една сериозна възраст,няма смисъл играй с приятели и това е
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

това имах предвид че не искам сериозно да се хващам.. само да тичам с лапетата там даже нема да се натискам да играя просто да влеза в ритъм някъв
    United!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    епа ритай с приятели
    ако имаш сериозни ...

предполагам можеш да играеш в някоя долна дивизия, ама не си е работа
    от личен опит

Ф

Аз съм на 15 някой може ли да ми каже каде да се запиша и как .

Banned Повече от фен

Re: Ф

Цитирай Първоначално написано от kireto454
    Вие сте много зле ве!!! От София сте, дето са най-добрите и яките клубове и не знаете къде да се запишете... Тц,тц,тц! Аз като съм от Русе кво да кажа, има един Дунав Русе, един Аристон Русе и туй то....

В София били най-яките клубове, вземи се гръмни, всички юношески формации като тръгнат към Пловдив и са на кафяво. Като хванеш Марица, Ботев, Локомотив, Векта, Ботев 2002, Спартак - той тръгнал да ми хвали софийските отбори, ако беше така "грандовете" нямаше да крадат футболисти от другите клубове, а щяха да налагат юноши. Даже Литекс, Черноморец и Етрополе разполагат с по-добри кадри.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    В София били най-яките клубове, вземи се гръмни, всички юношески формации като тръгнат към Пловдив и са на кафяво. Като хванеш Марица, Ботев, Локомотив, Векта, Ботев 2002, Спартак - той тръгнал да ми хвали софийските отбори, ако беше така "грандовете" нямаше да крадат футболисти от другите клубове, а щяха да налагат юноши. Даже Литекс, Черноморец и Етрополе разполагат с по-добри кадри.
    ХАХАХАХАХАХАХ, пич опрей са е! Къде ще ми сравняваш Марица,Ботев,Локомотив,Век а,Спартак с ЦСКА и ЛЕВСКИ ????

Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    ХАХАХАХАХАХАХ, пич опрей са е! Къде ще ми сравняваш Марица,Ботев,Локомотив,Век а,Спартак с ЦСКА и ЛЕВСКИ ????
    Ами черноморец що не го сложиш в тая категория а
    Щото и него неможем да го сравняваме с левски и цска, взеха всички титли при юнушите

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

ФК Люлин ?
    without you how to have fun, without you already they forgot ...

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    той не сравнява клубовете като цяло, ами школите

факт е, че тук (София) връзкарчетата са повече от нужното и читави момчета не успяват

Хахаха къде ми сравнявате школата на ЦСКА с тази на Етрополе, Черноморец и Литекс. Просто ЦСКА са ИЗОСТАНАЛИ ама буквално ИЗОСТАНАЛИ по отношение на ДЮШ, само като споменем Етрополе родени 95 - финал , Етрополе родени 91 - финал (бият Левски 4:1) , Етрополе 93 - вече взеха републиканското първенство .. Просто няма място за сравнение ... Единствено ЦСКА 95 стигнаха до някъде с този финал на републиканско, но не ми се вярва да се справят с Чавдар ( Етрополе) .. А да не говорим за Черноморец, правят 4-звездни общежития за юношите си, имат изключително много стадиони с изкуствена и естествена трева предназначени специално за ДЮШ, е тая година нямаха много успехи, но важното е, че имат ОГРОМЕН напредък и съм сигурен, че след 1-2 години ще има положителни резултати !

Голям фен Аватара на Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от kireto454
    Вие сте много зле ве!!! От София сте, дето са най-добрите и яките клубове и не знаете къде да се запишете... Тц,тц,тц! Аз като съм от Русе кво да кажа, има един Дунав Русе, един Аристон Русе и туй то....
    Ако не се лъжа има и Левски 2000,но те май се сляха с Аристон

Град
    Пловдив
    Пловдив има много добра ДЮШ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си