.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Хора помогнете!

Значи .. Влюбих се в едно момиче и то в мене.. Сичко ок само че тя не можа да понесе предишния си приятелл и се режеше заради него!.. Аз и казах ( излъгах ) че той ще я гаври.. А той ми е мн добур фр.. И тя разбра истината.. Сега нито той нито тя ми говорят .. Как да си ги върна..?

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Моля те,кажи ми че простолюдието ти и глупавата тема са гавра!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Ъ..не. Не си я връщай.
    The blood that binds us ..till death unites us

Аз така като гледам тя страда по приятеля ти , а не е влюбена много в тебе?
    I don`t care .. ;] ..

Нз ама с нея прейиввяхме такива неща .. надали не ме обича .. а ако може съвет как да сме си фр поне..

Опитвал ли си да кажеш "извинявай" . .
    I don`t care .. ;] ..

Да! Но тя не ми каза нищо! Само да допълня че и казах лъжата защото тя се режеше заради него.. и помислих, че така ще и помогна..! Обаче..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    На колко години сте ?? 11?? Ебало си майката , колко зле трябва да си ,за да се режеш заради някой си който не го е грижа за тебе ...Ама то така става като безхарактерните хора им се даде да се докоснат до "модата" и понеже нямат собствен акъл започват да подръжават ...

Ако темата не беше за някаква пикла която се реже заради момче ,сигурно щях да ти кажа ,че лъжата може да докара само неприятности и трябва да се извиниш ,но сега просто няма нужда от това

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Tubarta
    Да! Но тя не ми каза нищо! Само да допълня че и казах лъжата защото тя се режеше заради него.. и помислих, че така ще и помогна..! Обаче..
    Ами вземи, че го обясни това на нея, а не на нас .. Ако и тогава не ти прости , тогава я остави известно време . .
    И наистина на колко сте?
    I don`t care .. ;] ..

Как може да си излъгал
    Сега се опитай да се извиниш ... Бъди мил и признай грешките си пред тях а ако не се получи ....... времето лекува

Аз 6-ти клас, а тя 5-ти! Казах и, но тя не каза нищо отново! Даже ме е блокирала в СКАЙП и ИМПУЛС. Не мога да повярвам че направих такова нещо..

Аз 6-ти клас, а тя 5-ти! Казах и, но тя не каза нищо отново! Даже ме е блокирала в СКАЙП и ИМПУЛС. Не мога да повярвам че направих такова нещо..
    Оо . .
    I don`t care .. ;] ..

ааааа така кажи ...
    Ами просто почакай ... най много още седмица да трае

Стига с тоя скайп, майп. Извини й се на живо, да види истината и разкаянието в очите ти. По скайп много по - лесно можеш да кажеш всичко, но и много лесно могат да те блокират и да не ти обърнат внимание. Аз не познавам човек , който не би се трогнал от искреното извинение на живо очи в очи.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Боже вие наистина сте на 11

--------------------------------------------------------

Любов ли бе да го опишеш ... на 11 ..
    А т'ва за рязането .. БЕЗ КОМЕНТАР!! Аз си мислех, че модата е стигнала до 14 годишните ама пък на 11 да го правиш вече голяма смелост се иска, както и простотия .. деца, осъзнайте се!

Авторе не се занимавай .. недей, че покрай нея и ти ще се емосаш и ще бъде голяма загуба ..

себе си ли реже ве аман с тез емота навсякъде плъзнали...детски простотии
    За контакти...

АХахуХХАУХуах бати изнасилените деца, къде са им родителите питам аз??

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    АХахуХХАУХуах бати изнасилените деца, къде са им родителите питам аз??
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Хора има напредък! Пишем си..!

Направил си грешка, ти я познаваш по-добре от нас, сам реши как да я поправиш

maleee mn ste zleee we deeebaaa . .. .taq 5-klas trugnala da se rejeee leleleee . . . .
    mmmalkaaaa i sladkaaa

Град
    Таити
    хахахаххахаха еййййййййййййй убихте ме беееееееееееее Ся по темата .... тя се рязала заради твоя приятел ти си я излъгал и двамата ти били шута.... Според мен не трябва да се опитваш изобщо да се здобрявате
    There is no right or wrong, only fun or boring

Абе я се оправи на 11 години тука ще ми се режат. Скайп импулс простотии. Учете си там математиката като влезете в гимназия ше се влююбвате.

ем да се реже като толкоз и е акъла ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си