.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Клипове с хубаво качество

Може ли да ми кажете как се правят клипове със хубаво качество със Програмата Sony Vegas

shadow4e
    Пиши описателни заглавия на темите.

Re: Помощ

Цитирай Първоначално написано от mitkoOomelchO
    Може ли да ми кажете как се правят клипове със хубаво качество със Програмата Sony Vegas
    Ами зависи... Ако ще обработваш даден видео файл или няколко видео файлове в един е хубаво резолюцията им да е по-висока... Колкото по-висока е резолюцията, толкова по-високо ще е качествоно на изходния файл след обработката, монтажа и т.н.

В друг случай... ако ще правиш клипче от снимки, също така е най-добре те да са с висока резолюция (тоест да са големи снимките на размери)...

Другото нещо, което трябва да знаеш е, че след като си "режисираш" филмчето (клипа) - трябва да избереш съответната видео компресия. Клипчетата с най-високо качество е хубаво да се компресират в "AVI" видео формат, тъй като той дава най-добри резултати относно качеството. Е вярно, че размера на файла ще е доста голям, но нали искаме "хубаво" качество.

П.С. - Също така зависи за какви цели е клипчето... Ако ще го гледаш на монитор с голяма резолюция и размери (в инчове) е добре висока резолюция, но ако ще го качваш в някой от сайтовете за "видео споделяне" е по-добре да не е с чак толкова високо качество, защото както казах и по-рано размерът на клипа ще е страшно голям и съответно няма да е удобно за гледане!

Успех от мен и ако имаш още въпроси - питай!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Как се прави клип с високо качество
    Тук е обяснено подреобно
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове