.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на Neon

Не схващам

Не знам дали тук е правилното място за тази тема,обаче сега четох някой теми в раздела "Бъдещи мами" и се сетих 1 нещо.Напоследък почти във всички сайтове за запознанства и СКАЙП(включително,нищо че не сайт) забелязвам,че МОМИЧЕТАТА много често са със ник или пишат по описанията си,че са "ку*ки" "ку*ви" или пък най-вече в никовете си..
    Пример:
    "Crazy bitch" "Fuckin bitch" и т.н.Та въпроса ми е защо се пишат така или защо изобщо си го слагат в описания на прифил и д.р. след като ако ги срещнеш в училище или някъде извън интернет пространстово и й кажеш на това момиче,че е ку*ка,ку*ва и т.н. тя ще се обиди или ще започне да ти бие шамари и секви такива СЛЕД като тя сама се представя за такава?

Грешен раздел!
    krem4et0

Град
    Софя
    много мислиш...
    Ask no questions and you'll hear no lies!

Мега фен Аватара на Neon
    друго..

Град
    Софя
    Когато ти влагаш смисъл в нещо, чийто автор не влага сиреч въпросните не мислят много много какво си пишат на скайп и т.н., а и по мой наблюдения едва ли и шамар ще ти ударят ако ги наречеш ку*ви, та в този случай много мислиш, а не е нужно.
    Ask no questions and you'll hear no lies!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Щото половината по Скайп са с дълга руса коса перфектно тяло и искряща усмивка .. А в истинския живот са най обикновенни момичета и момчета търсещи внимание.. Но в днешното поколение деца от 13 до 20 (и аз съм от тях но съм по трезво мислещ) им се харесва момичетата да са к*рви а момчетата ''тарикати'' ..

еми нз питаи ги

Голям фен Аватара на skuck
    Правят го тва, за да ни помогнат да осъзнаем какви са...
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Защото се правят на много важни

Мега фен Аватара на t0d1t0
    моля те... умолявам те... Спри да мислиш!
    Станислава

Супер фен Аватара на Everytime
    можеби защото са си и такива

Re: Не схващам

Цитирай Първоначално написано от Neon
    тя ще се обиди или ще започне да ти бие шамари и секви такива СЛЕД като тя сама се представя за такава?
    Дали?
    Дори и да се пишат така надали го осъзнават много (повечето от тях не им достига акъла, за да се замислят), но все пак вниманието е всичко нали?!

Решението е игнор и това е ..

Супер фен
    Пишат се така, за да се правят на тежкарки..

няма да се учудя ако скоро видя ник SuperRetard

Епа хората си имат влечение да се правят на интересни по всякакви начини..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Еб*ти клюкарката кфо та е*е ... питай ги ... а и не те интересува
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от Neon
    Не знам дали тук е правилното място за тази тема,обаче сега четох някой теми в раздела "Бъдещи мами" и се сетих 1 нещо.Напоследък почти във всички сайтове за запознанства и СКАЙП(включително,нищо че не сайт) забелязвам,че МОМИЧЕТАТА много често са със ник или пишат по описанията си,че са "ку*ки" "ку*ви" или пък най-вече в никовете си..
    Пример:
    "Crazy bitch" "Fuckin bitch" и т.н.Та въпроса ми е защо се пишат така или защо изобщо си го слагат в описания на прифил и д.р. след като ако ги срещнеш в училище или някъде извън интернет пространстово и й кажеш на това момиче,че е ку*ка,ку*ва и т.н. тя ще се обиди или ще започне да ти бие шамари и секви такива СЛЕД като тя сама се представя за такава?
    щото искат да са праят на кучки(по американските разбирания за понятието,щото българското го знаем кво е) а реално са едни глезли пикли или аз както им викам кифли
    За контакти...

Супер фен Аватара на djipsito
    Правят се на интересни...

М/у другото.. тука има една камара теми, чийто автори се изказват глуповато, без да мислят.. И почват нападките колко са тъпи и т.н...Сега пък чета коментари- "Спри да мислиш..."
    По-добре да мисли, отколкото да не мисли.. няма значение за какво...

Супер фен Аватара на Shia
    Щот "кучка" в описанието играе ролята на синоним на готина мацка и секс богиня алтернативи.

И не могат ей така да ти забият шамар,ако освен не останеш безразличен.

защото са курви

ти космяс'i
    умирам от болка като слушам ви фолка... ><

RHCP

Тая тема много ми харесва Ако беше на листче щях да си избърша гъза с нея
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Защото живота ви е поп-фолк... затова.
    Има вярно в това.Има такива,които като чуят някоя такава песен,се вкарват в едни филмиии,че не е истина просто..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си