.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 145
    Град
    Пред очите ти!

Девствените Форумци

Само за девствени!
    Мисли ли сте кога ще загубите девственоста си? С кого? Аз лично съм решил да се пазя до първата брачна нощ, колкото и трябва да чакам. Решил съм сефтето да е с любимата, с тази с която ще съм цял живот!

Моля не започвайте да пишете коментари от сорта - ти луд ли си и др. Нека всеки девстен да даде своето "решение".

като съм готова, като намеря правилния човек бля бля.

Ама ти сериозно ли ше се въздържащ до тогава

ти може да се ожениш на 30.
    hating you makes me all warm inside : )

Супер фен Аватара на Shia
    Мислиш ли,че ще разбереш,че тя е единствената,ако не спиш с нея до брачната нощ или ти щом разбереш отрано ще й предложиш?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    виж на 2-3 страница тема-"Девственици"!
    Станислава

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Мислиш ли,че ще разбереш,че тя е единствената,ако не спиш с нея до брачната нощ или ти щом разбереш отрано ще й предложиш?
    +++
    )

Не съм мислил за това , имало е доста общи и леки жени които се предлагат винаги и ако не ти дреме винаги можеш да се изкушиш , някои го правят за бройката и гъзареят с колко са спали , аз лично си имам сериозна приятелка и го направихме 1 година след като сме заедно , ухажвахме се дълго време преди да сме заедно сигурно месеци и просто и двамата бяхме сигурни в това което искаме и на 2 мата ни беше за пръв път. Всичко е прекрасно и точно за сега просто дори самата мисъл , че ти е първата и тя за мен , че съм и първия сближава много , готино е да се пазиш за някой специален човек и изобщо не е тъпо според мен. Сега съм '' the happiest person ever '' (sun)

П.С до сватбата ми се струва прекалено
    I play solo

Град
    Пред очите ти!
    Аз имам сериозна приятелка.. от 2 години сме заедно и скоро ще и предлагам.. и двамата сме девствени, вярваме си и сме си решили сефтето да е първата брачна нощ!

Re: Девствените Форумци

Цитирай Първоначално написано от TheImmortaL
    Само за девствени!
    Мисли ли сте кога ще загубите девственоста си? С кого? Аз лично съм решил да се пазя до първата брачна нощ, колкото и трябва да чакам. Решил съм сефтето да е с любимата, с тази с която ще съм цял живот!

Моля не започвайте да пишете коментари от сорта - ти луд ли си и др. Нека всеки девстен да даде своето "решение".
    хехех чак до първата брачна нощ ,много старомодно ,но ще се радвам за теб,ще бъдеш единствен от много време насам с това ти мнение.
    Sleda ot liubovta

Аз имам сериозна приятелка.. от 2 години сме заедно и скоро ще и предлагам.. и двамата сме девствени, вярваме си и сме си решили сефтето да е първата брачна нощ!
    Така става , звучи готино даже , имах на предвид , че ако сватбата е в неизвестност не е яко. Както казаха , че може и на 30 да се ужениш.

П.С евала на такива хора
    I play solo

Град
    Пред очите ти!
    Знам, че е старомодно, но съм Уникален!

а на по колко сте ти и приятелката ти ?
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Град
    Пред очите ти!
    И двамата сме на 20.

Мега фен Аватара на Hilary_

яя тема точно за мен ..

Мисли ли сте кога ще загубите девственоста си?
    мм не ..

С кого?

Аз лично съм решил да се пазя до първата брачна нощ, колкото и трябва да чакам. Решил съм сефтето да е с любимата, с тази с която ще съм цял живот!

не е честно .. това са мои думи ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    OMFG
    Станислава

поздравявам те .
    Sleda ot liubovta

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    поздравявам те .
    Аничке, мръснице, сакън, не му говори на човека, току-виж си го развратила Нека се оженят, супер ще е, ще имат силна духовна връзка и няма да им трябва да пробват с други. Ще си бъдат самодостатъчни. Или не. Кой знае
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

[/b][/quote]хехех чак до първата брачна нощ ,много старомодно ,но ще се радвам за теб,ще бъдеш единствен от много време насам с това ти мнение.[/quote] те не че са малко просто никои не си признава заради хорското мнение .. а по темата всеки както си реши и както се чуства за мен е когато стане ще разбера

Град
    ВаРнАаАа
    Все едно да си купиш кола без да си направил една пробна обиколка

Е ок не е същото И все пак не бих го направила... Аз съм от хората, които вярват, че трябва всичко да се опита в живота. Може да имате страхотна връзка и ви го пожелавам, но мен малко ще ме тормози чувството, че съм изпуснала от живота. Наречете ме повърхностна, но .. искам да знам, че съм опитала и месото преди да стана вегетарианка..

Супер фен Аватара на Shia
    Аз няма да издържа,защото сексуалният ми глад ще се обади и ще не ще,секс,ако няма ще му просто до 3 пъти,след това или го насилвам за секс или да си ходи.

Извинявай, че малко ще ти охладя ентусиазма.
    Тоя лаф с якия секс на първата брачна нощ е един голям мит. Има го само по филмите.

Ти всъщност бил ли си на някоя истинска сватба?
    То е такова напрежение и търчане (и за младоженеца, и за булката), от рано сутрин (без да броим дните преди това), 1000 неща имаш да свършиш в тоя ден, после самата сватба, и, евентуално, афтърпарти...
    след цялото това изпитание си абсолютно гроги! Просто нямаш сили за нищо.
    Е не мога да говоря от собствен опит, ама двама приятеля + братчед ми скоро се ожениха и тримата разправят едно и също: първата брачна нощ си толкова скапан, че въобще не ти е до секс!

Моят съвет е да си направите предпремиера на първата брачна нощ, без да сте женени. Ще ви е много по-хубаво

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Бе.. незнам.. Когато дойде,тогава Когато съм готова и намеря правилния човек, а не някой който да направи белята (предполагам се досещате) и после да пита във форума бременна ли съм ?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Бе.. незнам.. Когато дойде,тогава Когато съм готова и намеря правилния човек, а не някой който да направи белята (предполагам се досещате) и после да пита във форума бременна ли съм ?
    I play solo

звучи ми супер странно и нереално.. но същевременно и много романтично браво на вас, ако наистина е така
    много любов, и успех с първия път .. за бебе ще се борите ли?!
    I don`t care .. ;] ..

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    за бебе ще се борите ли?!
    Добър въпрос, що пък не. Това би било велико - бебе при първия път. Ако се запазите до първата брачна нощ, едно уиски от резервите от мене
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Към брак се пристъпва след като си се налудувал. Ще чакаш до брака си за да правиш секс? Ок проблем няма, но след 1-2 години брак идва "а как ли са другите в леглото" и съм сигурен, че ще провериш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си