- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствените Форумци
Само за девствени!
Мисли ли сте кога ще загубите девственоста си? С кого? Аз лично съм решил да се пазя до първата брачна нощ, колкото и трябва да чакам. Решил съм сефтето да е с любимата, с тази с която ще съм цял живот!![]()
Моля не започвайте да пишете коментари от сорта - ти луд ли си и др. Нека всеки девстен да даде своето "решение".![]()
като съм готова, като намеря правилния човек бля бля.
Ама ти сериозно ли ше се въздържащ до тогава![]()
ти може да се ожениш на 30.
hating you makes me all warm inside : )
Мислиш ли,че ще разбереш,че тя е единствената,ако не спиш с нея до брачната нощ или ти щом разбереш отрано ще й предложиш?
Не съм мислил за това , имало е доста общи и леки жени които се предлагат винаги и ако не ти дреме винаги можеш да се изкушиш , някои го правят за бройката и гъзареят с колко са спали , аз лично си имам сериозна приятелка и го направихме 1 година след като сме заедно , ухажвахме се дълго време преди да сме заедно сигурно месеци и просто и двамата бяхме сигурни в това което искаме и на 2 мата ни беше за пръв път. Всичко е прекрасно и точно за сегапросто дори самата мисъл , че ти е първата и тя за мен , че съм и първия сближава много
, готино е да се пазиш за някой специален човек и изобщо не е тъпо според мен. Сега съм '' the happiest person ever '' (sun)
П.С до сватбата ми се струва прекалено![]()
I play solo
хехех чак до първата брачна нощПървоначално написано от TheImmortaL
,много старомодно ,но ще се радвам за теб,ще бъдеш единствен от много време насам с това ти мнение.
Sleda ot liubovta
Така става , звучи готино дажеПървоначално написано от TheImmortaL
, имах на предвид , че ако сватбата е в неизвестност не е яко. Както казаха , че може и на 30 да се ужениш.
П.С евала на такива хора
I play solo
а на по колко сте ти и приятелката ти ?Първоначално написано от TheImmortaL
![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
яя тема точно за мен ..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от TheImmortaL
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
поздравявам те .Първоначално написано от TheImmortaL
Sleda ot liubovta
Аничке, мръснице, сакън, не му говори на човека, току-виж си го развратилаПървоначално написано от anichka12345678
Нека се оженят, супер ще е, ще имат силна духовна връзка и няма да им трябва да пробват с други. Ще си бъдат самодостатъчни. Или не. Кой знае
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
[/b][/quote]хехех чак до първата брачна нощ,много старомодно ,но ще се радвам за теб,ще бъдеш единствен от много време насам с това ти мнение.[/quote] те не че са малко просто никои не си признава заради хорското мнение .. а по темата всеки както си реши и както се чуства за мен е когато стане ще разбера
Все едно да си купиш кола без да си направил една пробна обиколка
![]()
Е ок не е същотоИ все пак не бих го направила... Аз съм от хората, които вярват, че трябва всичко да се опита в живота. Може да имате страхотна връзка и ви го пожелавам, но мен малко ще ме тормози чувството, че съм изпуснала от живота. Наречете ме повърхностна, но .. искам да знам, че съм опитала и месото преди да стана вегетарианка..
![]()
Аз няма да издържа,защото сексуалният ми глад ще се обади и ще не ще,секс,ако няма ще му просто до 3 пъти,след това или го насилвам за секс или да си ходи.
Извинявай, че малко ще ти охладя ентусиазма.Първоначално написано от TheImmortaL
Тоя лаф с якия секс на първата брачна нощ е един голям мит. Има го само по филмите.
Ти всъщност бил ли си на някоя истинска сватба?
То е такова напрежение и търчане (и за младоженеца, и за булката), от рано сутрин (без да броим дните преди това), 1000 неща имаш да свършиш в тоя ден, после самата сватба, и, евентуално, афтърпарти...
след цялото това изпитание си абсолютно гроги! Просто нямаш сили за нищо.
Е не мога да говоря от собствен опит, ама двама приятеля + братчед ми скоро се ожениха и тримата разправят едно и също: първата брачна нощ си толкова скапан, че въобще не ти е до секс!
Моят съвет е да си направите предпремиера на първата брачна нощ, без да сте женени. Ще ви е много по-хубаво![]()
Бе.. незнам.. Когато дойде,тогаваКогато съм готова и намеря правилния човек, а не някой който да направи белята (предполагам се досещате) и после да пита във форума бременна ли съм ?
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
звучи ми супер странно и нереално.. но същевременно и много романтично браво на вас, ако наистина е така
много любов, и успех с първия път .. за бебе ще се борите ли?!![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Добър въпрос, що пък не. Това би било велико - бебе при първия път. Ако се запазите до първата брачна нощ, едно уиски от резервите от менеПървоначално написано от sunshinepp
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Към брак се пристъпва след като си се налудувал. Ще чакаш до брака си за да правиш секс? Ок проблем няма, но след 1-2 години брак идва "а как ли са другите в леглото" и съм сигурен, че ще провериш.