.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Напълно раздвоена ...

Здравейте! Не се надявам да ми помогнете, по простата причина, че не ме познавате! Пиша, защото може би има хора с проблем като моя или поне подобен, които са намерили решение!
    При мен са замесени 3ма мисля, че някой се досещат за какво става въпрос! Чувствам се като героиня от сапунките, който мразя, който има еднакви сюжети и много сълзи ...
    Не искам да нараня никой .. но в случея трябва да избирам между себе си и момчето с което съм в момента! Той е страхотен - мил, внимателен,супер сладък, но аз съм много силно увлечена от един негов съученик, който е голям веселяк, супер забавен, не особено внимателен и подщи пълна противоположност! Не искам да нараня момчето, с което съм, защото той наистина е страхотен, но не мога и да се боря с природата си .. Напълно раздвоена съм .. Моля, ако можете да дадете приличен съвет

Повече от фен
    Познаваш ли другото момче добре?Знаеш ли какъв е в действителност?Направиш ли нещо прибързано,после може би ще съжаляваш.

Никой не може да отговори на твоя въпрос - всичко опира да индивидуалните ти нужди и преценка на качествата на партньора ти.Затова те съветвам да послушаш сърцето си,но едва след като проучиш ситуацията.

Град
    Ивагакуре
    Остани с сегашното момче.Другия само ще ти разбие сърцето.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Остани самичка бих казала аз
    Така поне няма да измъчиш момчето с което си с сега.Поне ще си мисли,че не е заменен.И няма да нараниш себе си ,ако с другият не стане нищо?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    сама каза 4е другото мом4е е пълна притивоположност,зна4и търсиш нещо което не намираш във връзката си.Според мен това е само временно привли4ане.Остани си с приятеля,не си разваляи хубавата връзка

Остави ги и двамата . .
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен Аватара на Emilen
    На колко си години?

Re: Напълно раздвоена ...

Цитирай Първоначално написано от sweetpunk
    Здравейте! Не се надявам да ми помогнете, по простата причина, че не ме познавате! Пиша, защото може би има хора с проблем като моя или поне подобен, които са намерили решение!
    При мен са замесени 3ма мисля, че някой се досещат за какво става въпрос! Чувствам се като героиня от сапунките, който мразя, който има еднакви сюжети и много сълзи ...
    Не искам да нараня никой .. но в случея трябва да избирам между себе си и момчето с което съм в момента! Той е страхотен - мил, внимателен,супер сладък, но аз съм много силно увлечена от един негов съученик, който е голям веселяк, супер забавен, не особено внимателен и подщи пълна противоположност! Не искам да нараня момчето, с което съм, защото той наистина е страхотен, но не мога и да се боря с природата си .. Напълно раздвоена съм .. Моля, ако можете да дадете приличен съвет
    еми или доброто или лошото момче зависи къв тип искаш
    За контакти...

Трябва първо да опознаеш второто момче.

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Остави ги и двамата . .
    Почти 17 .. не съм от 12 годишните сладурани, който не знаят къде ги сърби .. аз знам просто ш*бано увлечение и не мога да спра да мисля за това ...
    Ама аз нещо за години да съм казвала?
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    На колко си години?
    Почти 17 .. не съм от 12 годишните сладурани, който не знаят къде ги сърби .. аз знам просто ш*бано увлечение и не мога да спра да мисля за това ...

Остави ги и двамата . .
    Ама аз нещо за години да съм казвала?
    Обърках се

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Моята ситуация беше почти същата..
    Аз избрах момчето към което изпитвам нещо повече.
    Тоест не моето..всичко се беше изчерпало както и да е..
    Избери момчето ,с което искаш да си..все трябва да усещаш нещо по така към единия!
    Сега съм щастлива ,той е щастлив..започна нашето `начало`
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Ти сама каза, че съоченика е пълната му противоположност. Какво ще търсиш при него/ Няма смисъл, остани с твоя приятел - това е моменто изкушение, като го опознаеш - няма да ти е толкова интересен и няма да ти прави такова впечатление.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Познаваш ли другото момче? Ако да, скъсай гаджето си. От думите ти личи, че искаш повече този, който не е с теб. Няма смисъл да оставаш с някого, когато искаш повече друг. Един вид изневеряваш на себе си и на него. Търси това, което ще се удовлетвори напълно. Явно е, че това не е сегашния ти приятел.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Прецени с кой искаш да си повече и към кой имаш по-истински и силни чувства.Може би новият е само увлечение, защо да съсипваш връзката си, заради обикновен флирт ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    сама каза 4е другото мом4е е пълна притивоположност,зна4и търсиш нещо което не намираш във връзката си.Според мен това е само временно привли4ане.Остани си с приятеля,не си разваляи хубавата връзка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Познаваш ли другото момче? Ако да, скъсай гаджето си. От думите ти личи, че искаш повече този, който не е с теб. Няма смисъл да оставаш с някого, когато искаш повече друг. Един вид изневеряваш на себе си и на него. Търси това, което ще се удовлетвори напълно. Явно е, че това не е сегашния ти приятел.
    Благодаря за съвета .. Честно казано започвам да се замислям, че наистина е едно увлечение и ако поговоря по - сериозно с моя нещата ще се оправят

Град
    Lyon
    ... остани си си със сегашния разбира се , след като го познаваш и е толкова върховен остани си с него .. другия мооже да ти разбие сърцето или пък въобще да не си паснете и така губиш и двамата : )
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Град
    Таити
    Щом със сегашния не ти е толкова хубаво (не видях да го твърдиш) не мисля че трябва да си с него въпреки че е мил,внимателен и т.н. след като искаш неговия съученик бъди с него щом с него ще си по щастлива от колкото в момента няма какво да му мислиш. Кофти е че ще нараниш сегашния ти приятел но заслужава ли си да си с него само ей така и да го залъгваш и всичко останало
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Остани с сегашното момче.Другия само ще ти разбие сърцето.
    true and still inevitable.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Природа? Не можела да се бори с природата си? Каква ти е природата? Да те досърбява всеки път като видиш ново симпатичо момче?
    Остави сегашния си, иди при новия. После ще се появи някой още по-забавен и весел.
    Защо ви е толкова объркана ценностната система?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

На мен ми звучи, като да имаш симпатии към второто момче, а останалото да е самонавиване, и да се залъгваш , че много го искаш. Искаш го защото е забранен плод. Но ако веднъж само бъдеш с него, ще разбереш, колко си се прецакала. Не си заслужава, ако питаш мен. И има още нещо, особено важно за любовта - лоялност.

и двамата

Това е супер гадно.Била съм в положението ти.Най-добре ще е да ги зарежеш и двамата защото по думите,които казваш за момчето с което си сега личи че го харесваш,но харесваш и другото момче.Та ако скъсаш с приятеля си и тръгнеш с другия-сегашния ти приятел ще ти липсва,а ако останеш с гаджето си ще страдаш за другия.Затова най-добре да ги оставиш и двамата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си