- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Напълно раздвоена ...
Здравейте! Не се надявам да ми помогнете, по простата причина, че не ме познавате! Пиша, защото може би има хора с проблем като моя или поне подобен, които са намерили решение!
При мен са замесени 3ма мисля, че някой се досещат за какво става въпрос! Чувствам се като героиня от сапунките, който мразя, който има еднакви сюжети и много сълзи ...![]()
Не искам да нараня никой .. но в случея трябва да избирам между себе си и момчето с което съм в момента! Той е страхотен - мил, внимателен,супер сладък, но аз съм много силно увлечена от един негов съученик, който е голям веселяк, супер забавен, не особено внимателен и подщи пълна противоположност! Не искам да нараня момчето, с което съм, защото той наистина е страхотен, но не мога и да се боря с природата си .. Напълно раздвоена съм .. Моля, ако можете да дадете приличен съвет![]()
Познаваш ли другото момче добре?Знаеш ли какъв е в действителност?Направиш ли нещо прибързано,после може би ще съжаляваш.
Никой не може да отговори на твоя въпрос - всичко опира да индивидуалните ти нужди и преценка на качествата на партньора ти.Затова те съветвам да послушаш сърцето си,но едва след като проучиш ситуацията.
Остани с сегашното момче.Другия само ще ти разбие сърцето.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Остани самичка бих казала аз![]()
Така поне няма да измъчиш момчето с което си с сега.Поне ще си мисли,че не е заменен.И няма да нараниш себе си ,ако с другият не стане нищо?
сама каза 4е другото мом4е е пълна притивоположност,зна4и търсиш нещо което не намираш във връзката си.Според мен това е само временно привли4ане.Остани си с приятеля,не си разваляи хубавата връзка![]()
еми или доброто или лошото момче зависи къв тип искашПървоначално написано от sweetpunk
За контакти...![]()
Ама аз нещо за години да съм казвала?Първоначално написано от sweetpunk
![]()
I don`t care .. ;] ..
Почти 17 .. не съм от 12 годишните сладурани, който не знаят къде ги сърби .. аз знам просто ш*бано увлечение и не мога да спра да мисля за това ...Първоначално написано от Emilen
Обърках сеПървоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
![]()
Моята ситуация беше почти същата..
Аз избрах момчето към което изпитвам нещо повече.
Тоест не моето..всичко се беше изчерпало както и да е..
Избери момчето ,с което искаш да си..все трябва да усещаш нещо по така към единия!
Сега съм щастлива ,той е щастлив..започна нашето `начало`![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ти сама каза, че съоченика е пълната му противоположност. Какво ще търсиш при него/ Няма смисъл, остани с твоя приятел - това е моменто изкушение, като го опознаеш - няма да ти е толкова интересен и няма да ти прави такова впечатление.
Познаваш ли другото момче? Ако да, скъсай гаджето си. От думите ти личи, че искаш повече този, който не е с теб. Няма смисъл да оставаш с някого, когато искаш повече друг. Един вид изневеряваш на себе си и на него. Търси това, което ще се удовлетвори напълно. Явно е, че това не е сегашния ти приятел.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Прецени с кой искаш да си повече и към кой имаш по-истински и силни чувства.Може би новият е само увлечение, защо да съсипваш връзката си, заради обикновен флирт ..
Първоначално написано от ivcheto0o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Благодаря за съвета .. Честно казано започвам да се замислям, че наистина е едно увлечение и ако поговоря по - сериозно с моя нещата ще се оправятПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
... остани си си със сегашния разбира се , след като го познаваш и е толкова върховен остани си с него .. другия мооже да ти разбие сърцето или пък въобще да не си паснете и така губиш и двамата : )
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Щом със сегашния не ти е толкова хубаво (не видях да го твърдиш) не мисля че трябва да си с него въпреки че е мил,внимателен и т.н. след като искаш неговия съученик бъди с него щом с него ще си по щастлива от колкото в момента няма какво да му мислиш. Кофти е че ще нараниш сегашния ти приятел но заслужава ли си да си с него само ей така и да го залъгваш и всичко останало
There is no right or wrong, only fun or boring
true and still inevitable.Първоначално написано от BeezyJey
Temet Nosce
벨야카
Природа? Не можела да се бори с природата си? Каква ти е природата? Да те досърбява всеки път като видиш ново симпатичо момче?
Остави сегашния си, иди при новия. После ще се появи някой още по-забавен и весел.
Защо ви е толкова объркана ценностната система?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На мен ми звучи, като да имаш симпатии към второто момче, а останалото да е самонавиване, и да се залъгваш , че много го искаш. Искаш го защото е забранен плод. Но ако веднъж само бъдеш с него, ще разбереш, колко си се прецакала. Не си заслужава, ако питаш мен. И има още нещо, особено важно за любовта - лоялност.
и двамата![]()
![]()
![]()
Това е супер гадно.Била съм в положението ти.Най-добре ще е да ги зарежеш и двамата защото по думите,които казваш за момчето с което си сега личи че го харесваш,но харесваш и другото момче.Та ако скъсаш с приятеля си и тръгнеш с другия-сегашния ти приятел ще ти липсва,а ако останеш с гаджето си ще страдаш за другия.Затова най-добре да ги оставиш и двамата...![]()