- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бележка за училище
Имам да ходя за едни изследвания и трябва да ида рано на гладно да ги направят. Отидох при личната лекарка и тя ми се скара и каза, че ще ми даде бележка само за 1вия час и иска после да ида на училище. А пък съм толкова уморена, а и е само губене на време там. Наистина ли има такова нещо като бележка за 1час?!?
Ми аз съм си взимала бележка за един час,защото примерно не съм отишла първия или последния,но то си се пише самата дата,така че не мисля,че ще имаш проблем да я използваш за целия ден,ако изобщо историята е такава,защото мен леко ме съмнява...
медицински бележки се пишат най-малко за 1 ден...аз веднъж като бях на изследвания исках бележка само за 1-рвия час и като ми дадоха за целия ден и отидох на училище(мразя да отсъствам) всички се учудиха защо съм ходила.......
![]()
Освен бележка от зъболекар до колкото знам и ми казаха, тя се пишела за определени часове . .![]()
Но не съм сигурна!
Иначе , ако е твойта лекарка - няма да се притесняваш..
Мисля, че ще ти я напише за датата . .![]()
I don`t care .. ;] ..
Съгласна съм с горните мнения , че всяка извинителна бележка е най-малко за 1 ден. Личната ти лекарка просто иска да те накара да отидеш за останалите часове.
Memento mei, memini tui!
Съгласна съм с горните мнения. искам само да добава (всичко завсиси и от класните), но когато някой е избягал само за един час, класната ни казва, че не може да ни извини отсътвията с бележка от лекаря, защото тя нали важи за цял ден, а ние не сме били само за един час...
Ала-бала, даже зъболекарските бележки са за минимум 1 ден.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Как не иска да ти даде бележка,ако не иска,иди при фелтшерът на училището Ти ..
Всъщност зъболекарските не могат да важат за цял ден. Те са за определени часове. Мисля, че беше за 2 часа, но нямам вече спомен. В правилника може да се провери.Първоначално написано от BlueAvalanche
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не знам но аз като ходих на заболекар бележката ми важеше за цял ден....
Виж какво ти пише на бележката, най-вероятно ще ти напише датата. А тя пък какво се прави за 1 ден болничен![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Най-вероятно родителите на авторката са я помолилиПървоначално написано от ThePowerOfLove
А по темата,не мисля,че може да ти напише само за някакъв час.Мислч,че само зъболекарските са такива,и то не всички.
При нас едно отсъствие не се извинява,или ти го пишат неизвинено или те няма цял ден.А ако класния ни види,че сме на даскало и после му дадем бележка за деня за да ти извини само 2 часа,не ги извинява и ги пише неизвинени.Аз като ходя за бележки при мойта лекарка,тя сама ми предлага да са за няколко дни.Та тая твойта явно е била пияна нещо.
воов .. за първи път чувам за бележка за 1 час ! принципно се взима за 1 ден .. нз
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Каква е пък тая лична лекарка да ти дава бележка само за 1 часизобщо за кво се занимава с такива глупости
![]()