- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя ?
![]()
![]()
![]()
Най-добрия ми FR МЕ ИЗОСТАВИ ЗАРАДИ МОМИЧЕ КОЕТО АЗ ГО ЗАПОЗНАХ кво да права
Аз мисля:
,че гадно ме прееба и аз ще го прееба по-гадно
не приятел ми е не мога да го направа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гадно ми е без него нямя с кой постоянно да се караме да се биеме и да се хвърляме в снега
помощ какво да правя???
Радвай се за " най-добрия ти приятел" . . ако той е щастлив подкрепяй го. . Защо трябва да го скарваш с нея!?!?![]()
I don`t care .. ;] ..
Бахти приятеля!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Щото е 13 годишна ? xDПървоначално написано от sunshinepp
А ква е причината да те остави? Дали не е в теб?
The blood that binds us ..till death unites us
може па да га подкрепа е нали и тои веднъж ме запозна много яка и си станах гадже с нея пък и сме като братя
даже 12 годишнаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
танова нещо не мога да му причиня
prosto ne mogeg da priemesh che priqtelq ti e shtastliv a ti ne nameri si gaje i shte vidij toi ne izka da te izostavi postavi se na negovo mqsto ! :P:P
Тойх ти е наи-добър приятел... как можеш да го ревнуваш от нея?!
Радвай се за него !![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
prosto ne mogeg da priemesh che priqtelq ti e shtastliv a ti ne nameri si gaje i shte vidij toi ne izka da te izostavi postavi se na negovo mqsto ! :PПървоначално написано от GrYlLs
:P
Друже, няма перфектни хора. Затова пък има толерантност иПървоначално написано от Lincheto
![]()
Ей тва се казва истински приятел !![]()
добре де защо не се радваш за приятеля си
Силно се надявам темата да е ебавка.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ей хора прави сте не мога да го прецакам така просто не ми дава да го направя като знам кво е правил за мен а,и мога пъти ме е прецаквал многа гадно вие не ни познавате
ако ни познавахте щяхте да кажете " вижте ги тия двамата сега се бият я после пак ся приятели" а и много хора казват че сме странни защото знаеме да се забавляваме на макс а те нямат чувство за хумор
А!? Мислих, че си женско бе? аааааааа как си си помислила че сам момиче тоя дет писх за него ако го види ще ми си ебава вечно![]()
![]()
ко значи "незнам" !?!?!? "не" се пише ВИНАГИ ОТДЕЛНО !!! това и да не си го учил/а е елементарно да се досети човек. не знам ко сте тръгнали всички с това "незнам", "немога" и т.н.е*ати неграмотните хора.
извинете за спама, обаче се изнервих![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Първоначално написано от sunshinepp
Първоначално написано от xXTOXiCXx
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хахахахахахах еееееееееее разби ме браво![]()
![]()
![]()
![]()
ти си му приятелка а тя му е гадже разлика правиш ли... много ясно че на нея ще и обръща внимание ! и какво като ти си ги запознала ако някой друг ги беше запознал сигурно нямаше толкова много да преритваш тука
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Земи пий една водка и легни си почини
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
НЕ приятелка , а приятел ...и момичето е на 12 гаджето му е на 13 ,а момчето което напрай темата е на 14![]()
демек накратко 14 год. момче и 13 год. момче са си най - добри приятели от дълго време ... после 14 год. момче запознава най-добрия си приятел с 12 год. момиче .... и 13 годишният зарезва приятеля си заради момичето ...
доста беше трудно да се напише без да има имена![]()