.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Парите, момичетата и чувствата:)

Здравейте, как е ?
    Реших да пусна темата, свързана с парите и момичетата. Имам пред вид тези, които само парите и колата гледат. Ясно е, че момчето трябва да е пич с кола и всички други неща, но се чудя има ли още момичета, които да обичат романтиката(наред с ходенето по яки места, харченето на големи суми и каквато друга гъзария се сетите.) Аз си признавам, че момичетата, които са били с мен, са гледали само колата и общо взето гъзарията, не ги упреквам, но ми се струва, че всичко стана много плитко - няма дълбочина на чувствата. Не могат ли да се съчетаят двете неща?
    Вие кво мислие

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Вси4ко зависи от 4овека,има и такива които само това гледат и такива които парите не ги интересуват. Аз никога не съм разбирала какво толкова бих спе4елила ако приятеля ми има хубава кола-има ,няма негова си работа...

Всичко е до момичето, има хора и хора.Лично аз никога не гледам в едно момче парите.Първо характера, отношението му към другите и след това външния му вид, който не е толкова важен, но все пак .. нищо друго.Парите не са всичко в този живот, просто средство. : )

Повече от фен
    Има такива, естествено.. Но те вече са си изградили ценностна система, а с нея стават по-различни от другите. Това да си имаш свои си ценности, собствени, реално те правят човек. С всичко това просто исках да кажа, че има момичета, които гледат само очите на момчето - дали са искрени, гледат дали са щастливи с него и много други духовни и истински неща.
    От цялото си сърчице ти желая да срещнеш такава девойка - направо си е находка (хи-хи) - ТЯ не само е романтична, тя е ценна, тя е истинска..

Не знам дали някой ще успее да схване написаното от мен. но като цяло чувствата са чисто и просто - необясними.

Айде, успехчета във всички начинания !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Има всякакви хора. Аз например не обичам някакво момче да ми купува скъпи подаръци и да ме глези и т.н. Все едно, че аз не мога да го правя сама за себе си. Постави се ти като момче на моето място - някое момиче да ти купува скъпи подаръци...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    million miles away (:
    ^^Съгласна съм с горния пост (на anyfany2). Както много момчета търсят само секса,така и много момичета търсят само парите в отсрещната половинка. И двата пола си имаме слаби страни общо взето,дори повечето хора на днешно време са с такава развалена ценностна система,но си има и Стойностни хора с едно голямо "С". Щастливец е всеки,който попадне на такива .. А който не.. няма да е единствен,който е прецакан с гаден партньор.

Respect - Песен за любовта ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Има всякакви хора. Аз например не обичам някакво момче да ми купува скъпи подаръци и да ме глези и т.н. Все едно, че аз не мога да го правя сама за себе си. Постави се ти като момче на моето място - някое момиче да ти купува скъпи подаръци...
    Чакай малкооо,напълно различно ее. Попринцип много момчета които аз познавам биха се издразнили ако момичето им купи скъп подарък,който те примерно не могат да си позволят да й върнат. Но едно момче да купи скъп подарък на момиче - в това няма нищо лошо,въпреки че според мен такива подаръци са за по-нататъшни и сериозни отношения. И въпреки всичко - значението на подаръка не е в цената,в похарчените пари,а в жеста. Мисля,че точно за това е темата.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Винаги ще имам момичета, които да обичат романтиката и да не гледат единствено колата и парите.
    Просто е.
    В момента всичко така е устроено, че повечето момичета и момчета са се променили. Гледат материалното, не ценят душевното.
    Сега така е 'устроен' светът.
    НО винаги ще има от онези момичета и момчета, които да ценят душевността на човека до себе си, а не да се вманиачават по колите, парите и т.н.
    Ако се търси там, където трябва, винаги ще се намери.
    Просто човек не трябва да се предава!

^^ (ама какъв философ съм само :Д)
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Чакай малкооо,напълно различно ее. Попринцип много момчета които аз познавам биха се издразнили ако момичето им купи скъп подарък,който те примерно не могат да си позволят да й върнат. Но едно момче да купи скъп подарък на момиче - в това няма нищо лошо,въпреки че според мен такива подаръци са за по-нататъшни и сериозни отношения. И въпреки всичко - значението на подаръка не е в цената,в похарчените пари,а в жеста. Мисля,че точно за това е темата. [/b]
    Това, че обществото е приело, че няма нищо лошо, не значи, че и аз трябва да го приемам. Момчетата и момичетата не са толкова различни като мислене, нито като качества. В този случай аз мисля като момче. Толкова ли е странно?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Абе, няма ли да спрете с мрънкането?
    Като не ви изнася, продължавате с търсенето на човек и това е. Излизате си редовно, запознавате се с нови хора и нещата все нанякъде ще потръгнат.
    Явно проблемът си е и в теб. Не може от сума ти момичета, все на теб да ти се падат най-повърхностните и глупавите, нали?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    това,4е си попаднал на няколко такива не зна4и,4е вси4ки гледат само парите
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Аз лично никога не съм гледала колата или колко пари има момчето.Мисля,че ми е много под нивото да се интерисувам само от това.Не съм толкова повърхностна.Преди всичко поставям чувствата си,а след това останалите неща ... ако нямам чувства,а той е някакъв богат с хубава кола и иска да е с мен - не бих била с него само защото ще ме води навсякъде и ще ми купува всичко ... Случвало ми се е дори да бъда с момче,което има много пари,но като нямам интерес към парите .. разбрах много след като скъсахме и то от такива повърхностни и плиткоумни момиченца.
    А и познавам момичета,които са каот мен и не гледат парите и колите ... но са малко.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от Ubieco
    Момичета, които обичат романтиката вече няма.Всички гледат колата пачката, и да им купуваш разни боклуци и да ги черпиш постоянно.Тва е днешните жени не са нещо повече от к**ви.Може да си некъв романтик, обаче ако си гол като пушка с 2 лв в джоба, никоя нема те погледне.И не ги слушай кво ти разправят, слушай мен щот това което казвам е от опит. Като и размахаш кинтите пред очите и действа като стръв.Тва е истината, така че прави си изводите и ще избегнеш много разочарования.
    Ебати глупавия пост сериозно..
    Като го казваш от опит значи мога да ти кажа , че досега си бил само с курви
    Разбира се , че има всякакви момичета , има такива дето търсят любов има и такива , които искат само пари и коли
    Лично пък аз мога да Ви кажа , че имам момиче , което иска точно РОМАНТИКА.. Момиче , което се старае по всякакъв начин да ми покаже ,че ме обича и дори , когато нямам пари тя ми предлага помощта си без да очаква нищо в замяна. Нямам кола - обича ме повече от всеки друг човек.
    Може Вие никога да не сте срещали такова момиче , но ви уверявам , че има поне 1
    П.С Не я давам

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    .. и тук идва момента, когато безброй момичета твърдящи, че материалната облага не е от значение за тях.. (и докато изричайки това, в очите им се отразява някоя лъскава кола) ..

Не всички сте еднакви..
    Правилно!
    Различни по тяло, но за пич с лъскава кола ви се е доeбало..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    .. и тук идва момента, когато безброй момичета твърдящи, че материалната облага не е от значение за тях.. (и докато изричайки това, в очите им се отразява някоя лъскава кола) ..

Не всички сте еднакви..
    Правилно!

Защо слагаш всички под общ знаменател?Това,че повечето са такива,не означава,че няма момиче,които да гледат характера и самия човек,а не парите му!
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy

Не всички сте еднакви..
    Правилно!

Защо слагаш всички под общ знаменател?Това,че повечето са такива,не означава,че няма момиче,които да гледат характера и самия човек,а не парите му!
    е къде в поста ми виждаш думите: "общ" и "знаменател" ??
    не съм казъл, че няма изключения, но са адската рядкост..

Не всички сте еднакви..
    Правилно!

Не искам да звуча като мъжемразка, но ми е все тая какъв е "пича с лъскава кола" когато имаш пари, когато ги изкарзваш спокойно, когато си сигурна в тях, те не са привилегия у човека до теб. Търсиш в него нещо, което да те допълни. Ето ти най-ама най-простия пример.
    Сега ще вложа малко лични чувства, защото ме издразни това, че наричаш жените курви. Неудовлетворен си от жените. Не можеш да имаш всяка и дори тайничко завиждаш, на "пича с лъскавата кола".

Град
    Таити
    Ми то в тази криза какво да гледат момичетата естествено че в джобчетата ще ни гледат Спред мен има още такива които не гледат само материалното ама повечето са използвачките които ти се кълнат във вярност а в същност само се кефят и фукат къде си ги закарал къде сте били на кафе какво сте правили какво си и купил и така нататък
    There is no right or wrong, only fun or boring

според мене са кът такива и ако се намери една да се пази,ма не да се глези че пътя надолу е лесен...
    За контакти...

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Някои може да твърдите че парите и колата нямат никакво значение, може в момента наистна да го вярвате, обаче подсъзнателно ви влияе това дали ще те чакат да се качиш долу в БМВ-то на топло или ще чакате 30 мин рейса в калта. Просто това дава на момчето много допълнителни точки без дори да го осъзнавате, някак си тоя ви прави по добро впечатление. Или пък сте на заведение идва сметка и да започне едно смятане едно броене....
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Това което пишеш спокойно може да се отнася за хора над 25-26 години,където освен за любовта започват да се замислят,че имат нужда от човек,който да е добре финансово за да са добре и те с него.Любовта до една известна степен е пряко свързана с материалният свят.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Всичко е фаза, всичко е период. Минава след време
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: Парите, момичетата и чувствата:)

Цитирай Първоначално написано от hublotgeneve
    Здравейте, как е ?
    Реших да пусна темата, свързана с парите и момичетата. Имам пред вид тези, които само парите и колата гледат. Ясно е, че момчето трябва да е пич с кола и всички други неща, но се чудя има ли още момичета, които да обичат романтиката(наред с ходенето по яки места, харченето на големи суми и каквато друга гъзария се сетите.) Аз си признавам, че момичетата, които са били с мен, са гледали само колата и общо взето гъзарията, не ги упреквам, но ми се струва, че всичко стана много плитко - няма дълбочина на чувствата. Не могат ли да се съчетаят двете неща?
    Вие кво мислие
    Изобщо не е задължително да имаш кола или да си паралия, за да си намериш момиче Ако момичето е сериозно, изобщо няма да й пука дали имаш кола или не. (Имай предвид, че не става въпрос за 13- 17 годишни пикли, нали... ) Другото- защо аджеба романтиката я свързвате с ходенето по заведения и харченето на маса пари?! Романтиката е нещо коренно различно... Е, за всеки романтика има различно значение, но не очаквах тооолкова изкривена представа... Да си романтичен не значи да си въшлив от пари, означава да покажеш, по един или друг начин, чувствата си към човека до теб и да го накараш да се чувства специален... С пари според мен не става.

Не съм чела предишните мнения, не изгарям и от желание, щото не съм си доизпила кафето. В живота на човека ВСЕ ПАК идва момент, в който той търси материалното. Това е нормално. НО такива хора ( meiner Meinung nach) всъщност не са истински щастливи. Пък и жена, която разчита на мъжа си да я издържа.... Никой не е длъжен да изкарва пари за някого другиго.

И тука се сетих за оная от Отчаяни съпруги, дето беше женена за един такъв с много пари и му изневеряваше с градинаря

Поздрави!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Никога не съм гледала какво работи момчето, каква кола кара и колко кинти изкарва НИКОГА.Какво ме интересува това?Това не ми дава любов.Не съм гледала да е "мистър най-желания" ,не искам най-красивия искам този, които обичам и обича мен.

Не разчитай на романтичките - има ги, но са като магнитното поле - всички са чували за тях, обаче никой не ги е виждал. Относно твърденията, че момичетата не гледали каква работа работиш - да не създаваме митове. Всеки, който работи в JP Morgan знае вълшебната реплика за свалки в баровете "Здравей - Head of Internal Control, приятно ми е!". За себе си съм направил две заключения по този въпрос:
    1. Жените за разлика от мъжете силно се влияят от това, какво биха какзали за тях. В тази връзка ако си обущар, а приятелките на твоята приятелка не одобряват това, рано или късно ще изгориш, като бушон. Не е като момчетата от компанията да ти кажат, тази не става, а ти да ги пратиш по дяволите.
    2. Романтичката няма да ти се разкрие лесно - търси я сред смелите, лоши момичета, когато вземеш доверието й, тогава ще откриеш добрата й страна. Казват, че мъжете не можем, да раждаме, но точно ние сме създали най-бездушните кучки, а те нас. Парадоксално е, но се считаш за добър и успешен, само ако прецакваш останалите или си даваш такъв вид.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си