- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Парите, момичетата и чувствата:)
Каза, че било мит, че не гледаме къде работи момчето.Да ти кажа ли за човека, който обичам и с който сме 2 години заедно.Като тръгнахме нямаше НИЩО.А сега работи в дюнер заведение... според теб гледам ли работата?Защото според мен дюнера не е най=престижното.И заради тая работа, го виждам мега рядко.Но съм с него. И няма кола , но това никога не ми е било проблем, има автобуси за тая работа.Когато обичаш някой не гледаш тези неща, които изброиПървоначално написано от bratignat
Жалко ако не си попадал на такива момичета
Но и аз осъзнавам, че са малко
![]()
п.с. myNameIsImmortal тука се изложи много ..Първоначално написано от hublotgeneve
![]()
Бас държа, че в началото на връзката ви не си се показвала, като доброто момиче, нали? Относно дюнерите, специално ние българите имаме страшно много предрасъдци към професията на готвача (а като се каже Турция да не говоря), а дюнерджиите дори не са смятани за такива, което е грешка. Няма арабска кухня, но има изкуство за хранене, наречено арабска кухня. Аз не смятам работата на приятеля ти за проста, лесна или лоша. Имаш си приятел творец. Каза, че не ти пука относно парите, но не ми казвай, че приятелките ти не са ти споменавали нещо от рода на - "няма пуканата пара", "какво бъдеще има той" и тем подобни. Аз самият смятам, че работата има значение ако е една - мутра или мутреска. Това са единствените долни работи. Опитал съм какво ли не - строежи, докер, стрелочник, продавач на чанти, стажант към вестник, даже горски
, а сега работя във финансовата сфера. И забелязах нещо интересно - дали аз съм станал мил характер, какво ли е, но от както работя на сегашното си място, познатите ми започнаха много да ме искат за "приятел"
Но когато си докер, само рибата в морето е твой другар.
Схванах ти идеята - не всички са такива....обаче сте прекалено малко.
Мислех, че ще намеря някое момиче тук (от романтичните). : )
Аз супер много обичам приятеля ми като цяло като човек,като душа като сърце...като добър приятел като мъж като моята половинка.Има кола има и пари и какво от това? Аз съм с него заради самият него не заради това да му харча парите или да му се возя в колата. Мисля че е супер глупаво.
^ е кажи ква кола има поне. то от кола до кола има разлика![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Задръстена съм явно. Моят даже и кола няма. Че и не работи в момента, живее при техните...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от kypo
много се дразня на такива тъпи изказвания. Спести си ги.
Ебаси тъпия постПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
и още по-тъпо мнение ..![]()
Разбира се , че тея неща имат значение , но не са на първо място ... тфа че 80% от момчетата,които са писали тук, са попадали само на такива момичета, не означава, че всички са такива
![]()
Не съм съгласна с тебПървоначално написано от Ubieco
И трите ми бивши и сериозни гаджета бяха с доста по-малки финансови възможности от мен,но това не ми е пречело да бъда по година-две с тях и да изпитвам силни чувства към тях
Това,че ти си попадал само на няк'ви материалистки не означава,че всички момичета са такива
Що се отнася до черпенето ... Последния път,когато сегашния ми приятел ми плати сметката беше последван със скандалПод нивото ми е някой да ме почерпи
Така съм научена просто
Е случвало се е да отидем в магазина,да си накупуваме разни неща за ядене и пиене и той да плати всичко,но след това му давам поне 50% от парите
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Когато бех романтичка,ми взеха сърцето и го натъъъъъъъпкаха,сега предпочитам богати батковци,но да знам,че нема да се оплитаме във некфи любовни шитни,гаджето ми не беше мноо богато,но отвътре ако не струваш къфто и да си финансово,нема смисъл![]()
![]()
![]()
![]()
Какво са парите - хартия изрязана под точно определен критерий. Какво са колите - тенекия, огъната под точно определен критерий. Какво е любовта - нещо, което човек не може да разбере, нещо истинско, получително, красиво, нещо наистина по ценно и важно от парите и колите. Ако е с мен само заради колата, ще се чувствам като употребен, безхарактерен, ретард. Глупаво е, ако има любов и някаква химия между двама човека ще я има, ако дори един от двамата неможе да си купи хляб.
Скъпи подаръци. И какво като има пари, това прави ли го по морално богат/ Прави ли го по ценен като човек/ И какво можеш да научиш от този човек, каква би била ползата от връзката ви/
Желателно е да се съчетаят двете неща.. Всяко момиче мечтае да е с момче което да обича и то нея.. Всяко момиче иска това момче да има кола, да не се лъжем - нужна е! Иначе какво? Всеки ден ще трябва да стоите на едно и също място, а то след време писва.. Ок, важното е да сте заедно, бла бла бла, но стига самозалъгване след време това не е достатъчно.. Пък и какво по-хубаво от това да се обичате и да разнообразявате времето си.. Честно казано лично аз имам по-хубави спомени от връзките в които сме се мотали насам натам хванати за ръка, отколкото с който сме стояли на една пейка и сме говорили с часове - тъпо! Колкото до парите, тук вече си зависи от хората.. Лично аз не обичам някой да харчи пари за мен, освен подаръчета по празници, но пък да са добре обмислени, а не скъпи и лишени от чувства.. Знам ли, всичко е до хората..
Първоначално написано от hopekiller
Евала за мнението ти!От известно време насам засичам доста твои постове, и наистина ми харесва начина ти на мислене.
Благодаря, и твоя е PROVOCATIVE - н и аргументиран.
Мм .. Аз лично никога не съм гледала в момчето подобно нещо.
Защото лично за мен 90% от гъзарите са безчуствени тъпи копелета.![]()
Много зависи какво момиче ще си избереш.Ако ходиш с кифли какво можеш да очакваш?В крайна сметка все някой трябва да им плаща разноските по външния вид.![]()
Има романтика,останала е,но просто трябва да я потърсиш в човек,който има ценности и знае какво значи да имаш чувства.
А и противно на другите мнения ще кажа,че парите имат значение.Само че тук не говоря за темата специално,а изобщо.Омръзна ми да слушам как парите нямали значение,важно било моралното.Това може да го каже единствено човек,който не е успял в живота и завижда на тези,които имат пари.Както и да е де,това беше леко отклонение.
Още от сега ти казвам, че не се заяждам, за да не останеш с погрешно впечатление. Ще си изкажа мнението, но нямам за цел да ти налагам моето мислене, или да те ангажирам по какъвто и да е било начин с него.Първоначално написано от moon_flower
За кифлите; Кифлите си имат майки и бащи и представи мъжа в една такава двойка колко е мъж
За романтиката съм абсолютно съгласен.
А за парите...те бяха темата в коментара ти, която ме подтикна да пиша. Не твърдя, че съм успял в живота, но не съм съгласен с твоето мнение. Парите са нужни, за да можеш да осигуриш храна, подслон, вода и обучение на семйството си и на себе си, от там нататък ПОЧТИ [ В момента не се сещам, за други неща, защото си имам други проблеми и съзнанието ми твърде обременено, за да бъда напълно изчерпателен, но сто процента пропускам нещо] всеки друг разход е излишен. Кола, нямам кола - ходя си с автобуси, метро, трамвай, заяждам се с онтролйори, но почти винаги се успявам да стигна в крайна сметка. Вероятно още дълго време ще продължава да бъде така, поради простата причина, че нямам тази възможност. Ланци - нямам и те ми липсват на врата, но какво от това - наистина, прави ми по незабележим [което предпочитам да е така], но при всички случаи не говори лошо за мен, или поне аз така мисля. Нямам и дебело кожено протмоне от което се пилеят финикийските знаци при всяко вадене от джоба, но какво от това, това не ме прави нито по - умен, нито по - глупав.
ПС; Признавам, пари наистина са нужни, но за неща без които неможе. А преди това и след това е важно моралното богатство.
Въпрос с повишена трудност - защо момичетата да нямат коли и пари?
^ Някои имат, просто на тая възраст няма как да попаднеш в тяхната среда. Ако си теен... <Едит: те са жени, не момичета.
Е па, поне да имаха някакво покритие тия пари!![]()
Иначе въпросът на автора е просто оправдание за реклами.![]()
Да де,но едно момиче на 18 също е тийн.Или дори махни колата,вземи парите.То половината момчета черпят с парите на родителите и купуват бензин със същите тези пари.Каква е разликата?
„Ако ги нямаше жените, всички пари на света не биха означавали нищо.“
Off Topic
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Би ли формулирал въпроса си по-ясно щото съм прост човек и не те разбрах.
Може би аз не съм малко в час
Ставаше дума за това,че някак си изглежда,че момичетата само чакат някакви пари да паднат от небето.Дори една девойка да е материалистка,тя собствени средства няма ли?И дадох пример с това,че мн от момчетата също разкарват приятелките си с парите на родителите си.Какво пречи да е обратното,но дори на и обратното,а нещата да са равнозначни - защо момчетата да имат повече пари - да харчат за себе си и мацката,а мацката да няма други пари и хич да не й пука за тея на приятеля й?
Прав си.
Ама нали знаеш - не е луд тоя дето яде зелника, а тоя дето го дава.
Колкото повече момчетата се съобразяват излишно с момичетата, толкова повече момичетата ще им се качват на главата...
НО винаги зависи и от самия човек... някои момичета не позволяват да им се плащат сметките ,а пък някои момчета не си харчат парите по шматки.![]()