.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли,че изчервяването е сладко и,че ви кефи?

Гласували
24. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

7 29,17%
  • Да

17 70,83%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

За момчетата...при момичетата

Зависи от гледната точка на човек и от връзката.Ако връзката е силна и истинска една изневяра може да сложи край на нещо толкова хубаво, но ако е просто флирт, заигравка - тогава няма проблем според мен.

Град
    million miles away (:
    айде и анкета сега. Абе момиче,харесвай си се такава каквато си,какво толково те бърка чуждото мнение .. става на въпрос просто за едно изчервяване,не е фатално .. wtf
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Зависи от гледната точка на човек и от връзката.Ако връзката е силна и истинска една изневяра може да сложи край на нещо толкова хубаво, но ако е просто флирт, заигравка - тогава няма проблем според мен.
    И все пак, човешко е да се объркаш.
    А по темата... зависи от човека, някои са много сладки изчервени и наистина им отива, на други не толкова. Още повече, че различните хора харесват различни неща-на едни им допада срамежливостта, на други-не, няма категорична истина. Например едно момче харесваше една приятелка и когато я заговаряше, се изчервяваше адски много и това й беше тъпо, а на мен ми харесваше. Затова си зависи от много неща.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    И все пак, човешко е да се объркаш.
    А по темата... зависи от човека, някои са много сладки изчервени и наистина им отива, на други не толкова. Още повече, че различните хора харесват различни неща-на едни им допада срамежливостта, на други-не, няма категорична истина. Например едно момче харесваше една приятелка и когато я заговаряше, се изчервяваше адски много и това й беше тъпо, а на мен ми харесваше. Затова си зависи от много неща.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ей авторке не издържа оба4e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Да, ама зависи как ще изглеждаш червена, ако си като домат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си