.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

домашно по биология.кръстословица храносмилателна система

8 клас съм и ми трябва някаква кръстословица да ми направите.задължително трябва понятията да са само от хран с-ма.може и от болестите да сложите стига да има неща само от хранисмилателната система.трябва да е дълга между 7 и 10 думи и задължително нещо отвесно да се получи.
    предварително благодаря

Голям фен
    Че какво му е сложното ?! Отваряш гугъл, намираш си понятията и си правиш кръстословицата. Не е Химия,Физика,Математика, че да има какво да се разбира ...

Re: домашно по биология.кръстословица храносмилателна систем

Цитирай Първоначално написано от punk14
    8 клас съм и ми трябва някаква кръстословица да ми направите.задължително трябва понятията да са само от хран с-ма.може и от болестите да сложите стига да има неща само от хранисмилателната система.трябва да е дълга между 7 и 10 думи и задължително нещо отвесно да се получи.
    предварително благодаря
    Аз си помислих, че домашното е твое ...

Мега фен Аватара на ameli

Re: домашно по биология.кръстословица храносмилателна систем

... трябва някаква кръстословица да ми направите. задължително трябва понятията да са само от хран с-ма. може и от болестите да сложите стига да има неща само от хранисмилателната система. трябва да е дълга между 7 и 10 думи и задължително нещо отвесно да се получи.
    може да изляза груба .. ама не мислиш ли, че е доста нахално .. трябва да ми направите ... ми седни си на 'д-то' и си я направи сама
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

добрем,

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    добрем,
    В такъв случай заключвам.

П. С.
    Грешен раздел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си