- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изгоних я щот ми изневери.
ми да и аз ще се повторя дай и втори шанс била е пияна и не сикала да го прави. някой беше писал чче като го е направила един път не е сигурно че няма да се повтори и с това съм съгласна, като се съберете (ако се случи де) и кажи че ако разбереш че пак ти е изневерила късате окончателно и така
Викни я у вас, еби я и я зарежи. Ша я еба в к@#рвата.Първоначално написано от AssassinPRO
Temet Nosce
벨야카
2 неща разбери се с мацето,говорете изяснете се(ако още не й вярваш питай други от купона дали е била пияна и тн) и по важното оня рожденник тъй наречения заслужава уникален бой...![]()
![]()
За контакти...![]()
уникален хах повече, а да ти кажа това момиче от моя гледна точна не струва да се опъне с 1вия срещнат и до някъде има угризения ок може да и простиш да видиш как ще е, но като гледам ти май нямаш много зор защото се чудиш дали я обичашПървоначално написано от EmiKodaTiKaja
да ти кажа обърках се и аз от една страна аз бил простил от друга не
виж като трябва си запиши на 1 листче кои са и добрите качества и си помисли дали ще го направи пак и ако да я остави ако не пробвайте пак![]()
Братле без да се заяждам просто ми е супер интересно как ще простиш на момичето което обичаш и чакаш да стане готова за да ти даде невинноста си (както се казва по филмитеПървоначално написано от AlaBalaa
) и една сутрин тя идва и ти изтърсва не съм девствена напих се и ме еба един изтърсак...Ае обясни ми ти как ще го простиш ? А и авторе цяло чудо си е че темата ти се казва така а не се каза "Забих и кирка в главата щото ми изневери"
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
А аз защо си мисля, че те е преметнала?Смисъл, не е била девствена и се е чудела как да ти го каже. Ако ти е казала че е, пък всъщност не е, ще ти стане гадно, че те е излъгала. Може да е искала да се изкара жертва и да не й се сърдиш толкова... Ама да не й се е получило ...? Мислил ли си го тоя вариант?
![]()
Не бих й простилаПървият път е толкова важен.Пък и не е само това, принципи. . . изневярата няма място в една връзка.Това е едно от нещата, които не бих простила.Няма такива с чувства ,без чувства . . върпоса е там, че е докосвала друг и друг е докосвал нея.Аз повече не бих я искала.Не знам . . ти си решаваш, но си помисли.
\Първоначално написано от DevilWish
/
именно ... аз също не бих простила изневяра .. а то да кажеш е някаква безобидна целувка или нещо от сорта а то е секс ... още повече че е била девствена е трябвало да помисли ... и пияна дори пак не бих посмяла!това показва колко държи да го направи с човека които е искала да бъде първия и ... има късмет че не е попаднала на друго момче както знам случаи че направо си му отнасят по единн ...Първоначално написано от gia_sena_mono
Много ужасноИскрено ти съчувствам, цялата тази ситуация е повече от отвратителна. Моят съвет обаче е да и простиш...дай и само един шанс.
Според мен тя те обича,щтом седи пред вратата по цял ден.Отиди поговорете си,изслушаи я поне.Аз мисля,че трябва да и простиш все пак е била пияна.Дай и чанс и както казаха преди мен излезте поразходете се и прецени дали искаш пак да си с нея...![]()
Ех че ситуация... Според мен тя те обича. Във всеки случай, иска да се съберете отново. Не знам какво е в главата ти. Възможно е да си я намразил. Иначе не мога да си обясня защо поне не й дадеш шанс да ти каже ИСТИНАТА. Присъединявам се към мението на човека, който се усъмни, че от началото на връзката ви не е била девствена. Застани срещу нея и само поискай да ти каже истината. После вземи решение. Не може да бъде оправдана, но пък и ти си помисли дали после няма да съжаляваш за решението си.
пич аз ако бях бих и простил момичето не е виновна че си е пиинала то човек като е пиян не мисли за нищо говори с нея щом стои пред вас значи наистина те харесва супер много прости и![]()
![]()
DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!
Прости й ! Както казаха по-горе - тя достатъчно се унижава в момента. Всеки прави и е правил глупости в 10 клас, а и след това - няма спиране. (хи-хи)
Човешко е да се греши.![]()
![]()
![]()
Желая ви всичко хубаво !![]()
![]()
![]()
Днес като се връщах от училище я видях да излиза от моя вход разплакана, с размазан грим. Отидох при нея, прегърнах я, покрих я с якето ми тъй като видях, че беше премръзнала и я вкарах у нас. Направих й чай и я оставих да се позгрее. След това поговорихме и й казах, че така не може да продължава и, че искам да си останеме само приятели. Няколко пъти ми каза, че ако искам веднага готова. Даже и се пробва да ми се нахвърли, но аз я отблъснах, защото вече просто ми е писнало от нея а и като я прегръщам все се сещам за онова дето е направила на оня купон.. И така тя си тръгна. След около 10 мин ми идва с оня нейн приятел дето я ебал. Той беше някъв скинар на около 17-18 години. Тя ми каза нещо от сорта на "Ето го, пребий го и ме заобичай отново МОЛЯ ТЕ!". Пича явно не знаеше за кво е тук и започна да й крещи, как така го е довела за такива неща и тн. Той я шамароса доста здраво и тръгна да я бие. Застанах м/у тях в опит да ги разделя, но скинара взе, че скочи на мен. Гледах да не го удрям, само се защитавах ама по едно време ми писна и започнах и аз. Бихме се около 2-3 минути след което явно съседите ни чуха и ни разделиха. Аз нямам нищо счупено, само някакви натъртвания. Момичето явно беше избягало. След около 30 минути някой ми звъня на вратата. Оказа се скинара. Пуснах го, поговорихме си спокойно. Той ми каза, че тя му се била нахвърлила на неговия рожден ден с думите "Това е моят подарък". Вече не знам на кой да вярвам а и честно казано не ме интересува особено. Казах им и на 2-мата, че вече не ми се занимава с тях. Мисля, че това е края на тая скапана история.
пиич сори че ти го казвам така ма тая мацка е супер тъпо парчее как може да доведе 4овека увас малее малее хаха напраоо я заебаваи няя кво да се разправаш с нея обясни и че всичко е сфършило и тфа е ка ще да го приема изобщо да не ти пука![]()
![]()
DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!
Е това е братле заеби и това е гледай си живота не си струва да си губиш времето с такова жалко същество като нея.А онея дето ми се надъхват тука да и прости че била пияна...ае хора вие по рождение ли сте тъпи или впоследствие се е случило ? По долно жалко и смотано оправдание от това няма на мене цялата работа ми изглежда че на момичето и се е доебало...но не и с приятеля иСмешна работа наистина.Авторе не си струва нервите човек нито пък времето
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Момичето те обича и наистина съжалява..
Ок, това което е направила е наистина ужасно и непростимо, но все пак тя не е виновна, била е пияна (това не я прави автоматично невинна), но опитай се да разбереш.. На твое място бих простила, но бих счупила от бой онзи "приятел" .. Що за човек е тоя боклук.. По-добре я покани вътре да се изясните, ако наистина се обичате това ще е рана която, колкото и да боли, рано или късно ще заздравее и само може да укрепи връзката ви.. Не бъди жесток, но не бъди и слабохарактерен.. Успех!
Изневяра трудно се прощава ... щом си отваря краката като вратите на ЦУМ не си заслужава нервите и усилията ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ще пусна съвсем кратък пост, а после ако искаш да се аргоментирам ще го направя.
Ако я обичаш, прости и, защото факта че стои пред вас по цял ден и те моли, означава, че и тя те обича, или поне изпитва наистина силни чувства към теб, които някой ден вероятно ще се превърнат в любов. За да дойде и да ти се извинява, значи наистина осъзнава грешката си - дай и втори шанс
Значи моят савет е да я оставиш. Просто НИКОГА няма да бъде същото. ИЗПИТАЛ сам го, и знам закакво говоря. Аз простих. Не повтаряй грешката ми!!! Само ще страдаш, и страдаш и страдаш..........
Едно нещо сам научил - бъди егоист ( поне се опитвам).......
За мен това със блъскането на стени и прочие е пална глупост ( и аз съм го правил и аз съм си чупил ръцете). Това е изблик на слабост. Казваш "бихме се 2-3 минути , НЕ исках да го удрям"- ти искаш да излъжеш себе си - неможеш!!! Или сте се карали само или се опитваш да си запазиш достойнството пред самия себе си. Занимавам се със ММА и повярвай, за бой това е МНОГО време (като имаш предвид, че това е спаринга в залата и е с определени ограничения и правила , а ти ми говориш за ситуация - АБСУРДНО Е !!! ). Злобата и омразата са стимул - ИЗПОЛЗВАЙ ГИ !!! И аз съм се залъгвал като теб, и аз съм се страхувал от битки(така да ги наречем). Но повярвай ,срамът да избягаш, в сравнение със срама да опиташ и да загубиш, е МНОГО по-голям (във всички аспекти). Злобата и омразата , НО НЕ ЯРОСТТА!!! И това да загубиш не значи край. Трябва да се изправяш отново и отново, докато не победиш. Щом някой го може и го е постигнал, значи и ТИ го можеш,МОЖЕШ да бъдеш ПО-ДОБЪР. Не ти говоря тези неща просто ей така - живота, любовта всичко е една БИТКА И БОРБА в която печеливши са силните ( не приемай силата само като физически показател, а като умение да надделяваш над околните под ВСЯКАКЪВ АСПЕКТ). Мога да изпиша още много неща , но те не могат да се опишат с думи ( или аз немога).
0==[:>
малее ужасПървоначално написано от AssassinPRO
по-добре е да не се занимава6 с тях
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Linns защо оня да е боклук ми обясни ? Да не би да я е изнасилил или насилил по някакъв начин ? За такова нещо са нужни 2-ма той си има вина но нейната е поне 2 пъти повече.Свободно момче момиче на купон си пийнало малко повече доебало и се и тва е кой би отказал такова нещо сигурен съм че никойТака че ае стига с тия овъртания тя е обвързаната тя е изневерила тя е дала девственоста си на друг и тя е тази която не заслужава абсолютно нищо!!!
![]()
А може би не е. Има време.Първоначално написано от AssassinPRO