.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен
    Пич, дай и шанс. Не я оправдавам за това което е направила, но постъпките и говорят, че наистина те обича. Днешно време са малко момичетата, които биха се унижили толкова колкото нея. Ако не и простиш, ще съжеляваш.

Повече от фен
    Тя е била пияна. И дори и да му се е нахвърлила (това е по-вероятно, защото момчето няма причина да те лъже, докато тя да) все пак не е знаела какво да прави. Аз съм също против изневери и ако беше дотук историята не бих простила. Обаче тя явно държи на теб, щом ти го е казала и на всичкото отгоре виси всеки ден прес вас. А и това, че го е довела значи, че е отчаяна и ще направи всичко за теб. На такъв човек аз бих дала втори шанс.

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Лично аз не бих простила такова нещо.След като знае,че не носи на алкохол и като се напие не знае какви ги върши - да е мислила!Още повече,че това й е било първия път - имала е приятел,с когото са се разбирали чудесно и са се обичали,а тя се е** с първия срещнат!
    Да,критична съм,защото,ако човек направи нещо веднъж,не е гаранция,че няма да го повтори!Още повече,че при определени обстоятелства и под определено влияние не знае на кой свят се намира!
    Напълно съгласен, обаче мацката изглежда съжалява наистина. Поговори с нея!
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Ами дай и още един шанс, а ако не се оправи скъсай с нея окончателно!

Тая история е точно толкова реална колкото аз участвам в TOP GEAR.

Помисли.Все пак ти я познаваш, а не ние.

бати лепката дет я тая ... ти я отблъскваш тя пак се навира ... явно няма грам достоинство ... че и в проблеми те забърква намери си някоя друга ... за тая явно не си заслужава ... а не разбирам ония дет си се сбил с него що тои да е виновен или нещо такова ( някои беше пуснал такова мнение ) тя прави за бои божа кравичката ... аиде успех

Повече от фен Аватара на Nich
    оф бе аре стига с тия тъпи извинения! като не може да си контролира бушуващите хормони няма да се напива и да ходи на купони! мамка му аман от леки момичета!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Изневярата е лошо нещо, но явно тя съжелява наистина.Всеки прави грешки, но щом си е осъзнала грешката и признава вината си защо не се опиташ да и простиш ?
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    За изневяра прошка няма!

Веднъж простих и сега съжалявам...

дори и да е била пияна тя е знаела с кого ходи
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си