- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изгоних я щот ми изневери.
Пич, дай и шанс. Не я оправдавам за това което е направила, но постъпките и говорят, че наистина те обича. Днешно време са малко момичетата, които биха се унижили толкова колкото нея. Ако не и простиш, ще съжеляваш.
Тя е била пияна. И дори и да му се е нахвърлила (това е по-вероятно, защото момчето няма причина да те лъже, докато тя да) все пак не е знаела какво да прави. Аз съм също против изневери и ако беше дотук историята не бих простила. Обаче тя явно държи на теб, щом ти го е казала и на всичкото отгоре виси всеки ден прес вас. А и това, че го е довела значи, че е отчаяна и ще направи всичко за теб. На такъв човек аз бих дала втори шанс.
Напълно съгласен, обаче мацката изглежда съжалява наистина. Поговори с нея!Първоначално написано от gia_sena_mono
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Ами дай и още един шанс, а ако не се оправи скъсай с нея окончателно!![]()
Тая история е точно толкова реална колкото аз участвам в TOP GEAR.
Помисли.Все пак ти я познаваш, а не ние.![]()
бати лепката дет я тая ... ти я отблъскваш тя пак се навира ... явно няма грам достоинство ... че и в проблеми те забърква намери си някоя друга ... за тая явно не си заслужава ... а не разбирам ония дет си се сбил с него що тои да е виновен или нещо такова ( някои беше пуснал такова мнение ) тя прави за бои божа кравичката ... аиде успех
оф бе аре стига с тия тъпи извинения! като не може да си контролира бушуващите хормони няма да се напива и да ходи на купони! мамка му аман от леки момичета!
Съгласна съмПървоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
За изневяра прошка няма!
Веднъж простих и сега съжалявам...
дори и да е била пияна тя е знаела с кого ходи
ОДИН!!!