Предварително искам да кажа, че не търся съвет, просто искам да споделя с някого
Значи преди месец забелязах едно момче, което учи в моето училище, но до сега не го бях виждала или просто не бях обръщала внимание.Та това момче ми хареса страшно много, грабна ми окото просто.Не знам нищо за него, знам само, че е 2 години по голям от мен, дори името му не знам .Всяко междучасие излизаме с приятелки да пушим и се събираме отвън, пушим, говорим и въпросното момче също е там с негови приятели.Постоянно ме гледа, а когато аз го погледна той извръща погледа си и става наистина много явен.Винаги гледа да застане близо до мен. усмихва ми се, но до там.Не знам, усещам че иска да ме заговори, но не го прави.Онзи ден след училище тръгнах с приятели към главната и съвсем случайно го срещнах.Той беше с момчета от неговия клас.Втренчи се в мен още щом ме видя и ме гледа докато стигна до него.Разминахме се и аз видях най-добрия ми приятел.Затичах се и му скочих на врата, понеже не се бяхме виждали от седмица може би.Това момче, само ме погледна, спря се и не можа да повярва.Явно помисли, че ми е гадже.На следващия ден почти не ме погледна, беше ми обърнал гръб .. Не знам, нямаме нищо общо, но ми е кофти.Всеки път когато го видя корема ми се преобръща и се разтрепервам цялата.Може би имам нещо към това момче, но проблема е в това, че той не прави нищо, но и аз няма да направя.Просто не съм свикнала.По цял ден си мисля само за него, за първи път ми се случва такова нещо, попринцип не се влюбвам ..Какво да направя, как да го предизвикам да ме заговори.Знам, че темата е много тъпа и безсмислена, държа се като някое лапе, но това наистина е важно за мен, не съм се чувствала така от страшно много време и сега съм някак щастлива.Всеки път когато го видя цялата засиявам ..