Първоначално написано от
mech0
Дай и още един шанс на момичето - било е пияно и не е мислило какво прави, а това дето е направил "приятелят" и просто оставям без коментар (ако не е бил пиян просто това не е постъпка на мъж,а не пълен използвач). Също така искам да помислиш и над нещо друго - кажи ми някога момиче, което си зарязал да стои с дни пред вратата ти цял ден, дори когато трябва да е на училище и въобще някога да си чувал такова нещо да е имало ? Ето това се казва любов. Виждам, че си човек на думата си и искаш да спазваш своите принципи, но в някои много редки случаи като този, просто трябва да направиш компромис с тях.
Хм.. погледни го от моя гледна точка. По време на нашата връзка съм пил съм само по празници и то в супер малки количества. Не съм пушил, не съм я дразник по някакъв начин и съм бил готов на всичко за нея. Тя изведнъж ми стовари това и стана много кофти.

Първоначално написано от
loveisgonee
Говори ли с нея ? Някакво развитие?
Чудя се дали все още я обичам или не. Мина доста време, липсва ми да и то доста, но все някак ще изкарам. Проблема е там, че с миналата ми партньорка стана нещо подобно. След време й простих ама тя после го повтори и я зарязах.