Цитирай Първоначално написано от AssassinPRO
Днес като се връщах от училище я видях да излиза от моя вход разплакана, с размазан грим. Отидох при нея, прегърнах я, покрих я с якето ми тъй като видях, че беше премръзнала и я вкарах у нас. Направих й чай и я оставих да се позгрее. След това поговорихме и й казах, че така не може да продължава и, че искам да си останеме само приятели. Няколко пъти ми каза, че ако искам веднага готова. Даже и се пробва да ми се нахвърли, но аз я отблъснах, защото вече просто ми е писнало от нея а и като я прегръщам все се сещам за онова дето е направила на оня купон.. И така тя си тръгна. След около 10 мин ми идва с оня нейн приятел дето я е***. Той беше някъв скинар на около 17-18 години. Тя ми каза нещо от сорта на "Ето го, пребий го и ме заобичай отново МОЛЯ ТЕ!". Пича явно не знаеше за кво е тук и започна да й крещи, как така го е довела за такива неща и тн. Той я шамароса доста здраво и тръгна да я бие. Застанах м/у тях в опит да ги разделя, но скинара взе, че скочи на мен. Гледах да не го удрям, само се защитавах ама по едно време ми писна и започнах и аз. Бихме се около 2-3 минути след което явно съседите ни чуха и ни разделиха. Аз нямам нищо счупено, само някакви натъртвания. Момичето явно беше избягало. След около 30 минути някой ми звъня на вратата. Оказа се скинара. Пуснах го, поговорихме си спокойно. Той ми каза, че тя му се била нахвърлила на неговия рожден ден с думите "Това е моят подарък". Вече не знам на кой да вярвам а и честно казано не ме интересува особено. Казах им и на 2-мата, че вече не ми се занимава с тях. Мисля, че това е края на тая скапана история.
малее ужас по-добре е да не се занимава6 с тях