- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет към неопитните
Такам първо да се извиня не съм много добър в правописа може да има някой друга грешка (3 по БЕЛ)..
Да се върнем на темата:Значи не съм много опитен с момичетата не съм имал много приятелки (абе 2-3) и сегашната от 3 месеца съм с нея и просто немога да живея без нея..Едно такова чувство странно дори ако има някакъв проблем го усещам аз и прекалено много я Обичам както тя мен .... и съм обеден в това ... Толкова много думи и СМС ми е казвала и пращала и всеки път ме разчуства.И един ден като станах разбрах,че това ще е последното момиче в живота ми с което ще бъда.Казах и че ако я загубя просто никога повече няма да погледна друго момиче както нея и никога повече няма да се усмихна(и така го чуствам) и тогава ми каза,че "Никога няма да посмея да ти нараня чувствата или най-малко сърцето,все едно посягам на себе си Обичам те безкрайно много" това бяха неините думи ...
и искам съвет отностно чувствата ми ..... Дали си заслужава
Естественоо,че си заслужаваа .. щом се обичатее многоо .. какво по хубаво от товааПървоначално написано от d1ehard
Бъдете заедно и се обичай те,имай те си доверие,глези я .. и така нататъкаа .. Не я разочаровайй .. Радвай се,че имаш такова момиче до себе си .. :P
ако бях на твоето място въобще нямаше да се замисля дали си заслужава ;x просто си късметлия с това момиче до себе сиПървоначално написано от d1ehard
Никога не казвай никога.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Абе какви са тези неща "никога няма да погледна друго момиче" , "никога няма да те оставя" , "ако нараня теб наранявам себе си"
Ние как можем да ти кажем дали си заслужава или не?Нито теб познаваме нито нея ти твърдиш че я обичаш (въпреки че ходите от 3 месеца) и тя твърди същото ясно според вас си заслужава, в което няма нищо лошо. Но какво от това че ти е писала смс-и и ти е казвала мили неща че то всички го правят но това не означава че цял живот ще е твоя! Представи си стане нещо и се скарате и докато сте скарани се запознаваш с друго момиче-симпатично, привлекателно, умно , забавно ... абе с 2 думи адскити е приятно да си с нея да ходите на кафенца,да си пишете. Тя ти обръща повече внимание... чувството когато си с нея е неописуемо и много по яко от това което изпитваш с гаджето си... кво прайм тогава... прекалено сте малки (не ви знам на по колко години сте но все пак ) за да казваш че никога няма да погледнеш друго момиче. То сега така мислиш ама после друго ти идва до главата и ти се променя начина на мислене и всичко останало... Айде няма да разтягам още лукуми дано си ме разбрал както искахУспех с "любовта на живота ти "
There is no right or wrong, only fun or boring
Аз когато кажа Никога значи никога имам особени принципиПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Смисъл това "Дали си заслужава" не казвам дали да продължа още с нея ... А дали да си отдам сърцето до 100% на нея то сега е на 70 % някъдесмисъл така го преценявам в %-ти
Мерси за инфото ем не съм малък на 19 съм,тя е на 18 верно не се познава ме просто попитах и получих добри и задоволителни отговориПървоначално написано от Sladurcho
Мерси отново но да ти кажа честно много бързо се превързвам към някой и трудно се разделям с него та затова нямам много приятелки
Това че си превързан не значи че не можеш да живееш без неяима много голяма разлика
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от d1ehard
не смятам че трябва да си токова краен че това е единственото момиче че няма да погледнеш друга и т.н. я си представи че скъсате ти кво в манастир ли ще отидеш.много ясно че не. ше страдаш месец два година ша ти мине и ще срещнеш друго момиче и ще продължиш на пред