.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    Някъде на Пистата * Варна *

Съвет към неопитните

Такам първо да се извиня не съм много добър в правописа може да има някой друга грешка (3 по БЕЛ)..

Да се върнем на темата:Значи не съм много опитен с момичетата не съм имал много приятелки (абе 2-3) и сегашната от 3 месеца съм с нея и просто немога да живея без нея..Едно такова чувство странно дори ако има някакъв проблем го усещам аз и прекалено много я Обичам както тя мен .... и съм обеден в това ... Толкова много думи и СМС ми е казвала и пращала и всеки път ме разчуства.И един ден като станах разбрах,че това ще е последното момиче в живота ми с което ще бъда.Казах и че ако я загубя просто никога повече няма да погледна друго момиче както нея и никога повече няма да се усмихна(и така го чуствам) и тогава ми каза,че "Никога няма да посмея да ти нараня чувствата или най-малко сърцето,все едно посягам на себе си Обичам те безкрайно много" това бяха неините думи ...
    и искам съвет отностно чувствата ми ..... Дали си заслужава

Re: Съвет към неопитните

Цитирай Първоначално написано от d1ehard
    Такам първо да се извиня не съм много добър в правописа може да има някой друга грешка (3 по БЕЛ)..

Да се върнем на темата:Значи не съм много опитен с момичетата не съм имал много приятелки (абе 2-3) и сегашната от 3 месеца съм с нея и просто немога да живея без нея..Едно такова чувство странно дори ако има някакъв проблем го усещам аз и прекалено много я Обичам както тя мен .... и съм обеден в това ... Толкова много думи и СМС ми е казвала и пращала и всеки път ме разчуства.И един ден като станах разбрах,че това ще е последното момиче в живота ми с което ще бъда.Казах и че ако я загубя просто никога повече няма да погледна друго момиче както нея и никога повече няма да се усмихна(и така го чуствам) и тогава ми каза,че "Никога няма да посмея да ти нараня чувствата или най-малко сърцето,все едно посягам на себе си Обичам те безкрайно много" това бяха неините думи ...
    Естественоо,че си заслужаваа .. щом се обичатее многоо .. какво по хубаво от товаа Бъдете заедно и се обичай те,имай те си доверие,глези я .. и така нататъкаа .. Не я разочаровайй .. Радвай се,че имаш такова момиче до себе си .. :P

ако бях на твоето място въобще нямаше да се замисля дали си заслужава ;x просто си късметлия с това момиче до себе си

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Никога не казвай никога.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Таити
    Абе какви са тези неща "никога няма да погледна друго момиче" , "никога няма да те оставя" , "ако нараня теб наранявам себе си"
    Ние как можем да ти кажем дали си заслужава или не?Нито теб познаваме нито нея ти твърдиш че я обичаш (въпреки че ходите от 3 месеца) и тя твърди същото ясно според вас си заслужава, в което няма нищо лошо. Но какво от това че ти е писала смс-и и ти е казвала мили неща че то всички го правят но това не означава че цял живот ще е твоя! Представи си стане нещо и се скарате и докато сте скарани се запознаваш с друго момиче-симпатично, привлекателно, умно , забавно ... абе с 2 думи адскити е приятно да си с нея да ходите на кафенца,да си пишете. Тя ти обръща повече внимание... чувството когато си с нея е неописуемо и много по яко от това което изпитваш с гаджето си... кво прайм тогава... прекалено сте малки (не ви знам на по колко години сте но все пак ) за да казваш че никога няма да погледнеш друго момиче. То сега така мислиш ама после друго ти идва до главата и ти се променя начина на мислене и всичко останало... Айде няма да разтягам още лукуми дано си ме разбрал както исках Успех с "любовта на живота ти "
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Някъде на Пистата * Варна *
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Никога не казвай никога.
    Аз когато кажа Никога значи никога имам особени принципи

Смисъл това "Дали си заслужава" не казвам дали да продължа още с нея ... А дали да си отдам сърцето до 100% на нея то сега е на 70 % някъде смисъл така го преценявам в %-ти

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Абе какви са тези неща "никога няма да погледна друго момиче" , "никога няма да те оставя" , "ако нараня теб наранявам себе си"
    Ние как можем да ти кажем дали си заслужава или не?Нито теб познаваме нито нея ти твърдиш че я обичаш (въпреки че ходите от 3 месеца) и тя твърди същото ясно според вас си заслужава, в което няма нищо лошо. Но какво от това че ти е писала смс-и и ти е казвала мили неща че то всички го правят но това не означава че цял живот ще е твоя! Представи си стане нещо и се скарате и докато сте скарани се запознаваш с друго момиче-симпатично, привлекателно, умно , забавно ... абе с 2 думи адскити е приятно да си с нея да ходите на кафенца,да си пишете. Тя ти обръща повече внимание... чувството когато си с нея е неописуемо и много по яко от това което изпитваш с гаджето си... кво прайм тогава... прекалено сте малки (не ви знам на по колко години сте но все пак ) за да казваш че никога няма да погледнеш друго момиче. То сега така мислиш ама после друго ти идва до главата и ти се променя начина на мислене и всичко останало... Айде няма да разтягам още лукуми дано си ме разбрал както исках Успех с "любовта на живота ти "
    Мерси за инфото ем не съм малък на 19 съм,тя е на 18 верно не се познава ме просто попитах и получих добри и задоволителни отговори
    Мерси отново но да ти кажа честно много бързо се превързвам към някой и трудно се разделям с него та затова нямам много приятелки

Град
    Таити
    Това че си превързан не значи че не можеш да живееш без нея има много голяма разлика
    There is no right or wrong, only fun or boring

Повече от фен Аватара на angel4eto966

не смятам че трябва да си токова краен че това е единственото момиче че няма да погледнеш друга и т.н. я си представи че скъсате ти кво в манастир ли ще отидеш.много ясно че не. ше страдаш месец два година ша ти мине и ще срещнеш друго момиче и ще продължиш на пред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си