.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Германия

последният път с ex гаджето

Имам два въпроса
    1.Колко време мина от последния секс с бившето гадже до раздялата с него/нея.
    2 Как беше последния секс.

странна тема

ми аз ще си кажа - последния път когато правихме секс с бившия беше месец преди да скъсаме. И не беше велико, при нас вече всичко се беше изчерпало, не искахме даже да се докосваме, пък възбуда и такива неща да не говорим. Просто всичко беше приключило Последния месец все си намирах оправдания да не правим секс, но и той не се жегваше много и така. После скъсахме

По-хубаво е от колкото когат ходехме ;д на връх нова година беше с много алкохол в вените ;д преспа унас

Супер фен Аватара на Korrnyy

Re: последният път с ex гаджето

Цитирай Първоначално написано от thoronaro
    Имам два въпроса
    1.Колко време мина от последния секс с бившето гадже до раздялата с него/нея.
    2 Как беше последния секс.
    Не съм се разделила с приятеля си още Но иначе последно го правихме на Св. Валентин.
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile

Re: последният път с ex гаджето

4 дена минаха...
    ами биваше, но определено имаше какво повече да се желае
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Нямаше такъв ..

Преди 4месеца на нейния рожден ден и правихме секс на едно легло с още една двойка

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    около седмица преди да се разделим го правихме за последно с бившия ми
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

една седмица след като скъсахме спах у тях и то стана квото стана...Беше супер
    ako si ISTINSKI kato 4ovek,ne moje6 da bude6 GROZEN osven za horata koito sa OGRANI4ENI

Аз исках да го скъсам, ама той не схващаше и последния ден много настояваше за секс. Дърпах се, чудех се, ама си викам 'за последно'. На следващия ден го скъсах

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Малко повече от месец преди да скъсаме. Почти не си спомням. Сигурно е било досадно и неприятно.

фсс

Преди един ден

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Последния път с бившата ми беше 4 месеца след като скъсахме.Яко си беше както винаги ми позволи да и го слагам навсякъде без проблеми Но най се изкефих защото сложих на приятеля и огрооомни роги и то в двора на едно училище
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Ем ние го направихме след като скъсахме и беше ЯКО

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Яко беше, напукахме се като мастии в една дискотека, толкова текила изпихме, после у тях и беше бомба. Такъв разкрепостен секс май никога не бяхме правили. На сутринта, на по цигарка, кафенце и махмурлук, си поговорихме по-трезво от когато и да било. Обяснихме си, че всичко между нас отдавна се е изчерпало, прегърнахме се и се разделихме. Това е
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Последно с бившия . . преди около месец . . беше какво винаги страхотно . . но . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си