- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- последният път с ex гаджето
Имам два въпроса
1.Колко време мина от последния секс с бившето гадже до раздялата с него/нея.
2 Как беше последния секс.
странна тема![]()
ми аз ще си кажа - последния път когато правихме секс с бившия беше месец преди да скъсаме. И не беше велико, при нас вече всичко се беше изчерпало, не искахме даже да се докосваме, пък възбуда и такива неща да не говорим. Просто всичко беше приключилоПоследния месец все си намирах оправдания да не правим секс, но и той не се жегваше много и така. После скъсахме
![]()
По-хубаво е от колкото когат ходехме ;д на връх нова година беше с много алкохол в вените ;д преспа унас
Не съм се разделила с приятеля си ощеПървоначално написано от thoronaro
Но иначе последно го правихме на Св. Валентин.
Трагедията е пълна...
4 дена минаха...
ами биваше, но определено имаше какво повече да се желае
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Преди 4месеца на нейния рожден ден и правихме секс на едно легло с още една двойка![]()
![]()
около седмица преди да се разделим го правихме за последно с бившия ми![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
една седмица след като скъсахмеспах у тях и то стана квото стана...Беше супер
![]()
ako si ISTINSKI kato 4ovek,ne moje6 da bude6 GROZEN osven za horata koito sa OGRANI4ENI
Аз исках да го скъсам, ама той не схващаше и последния ден много настояваше за секс. Дърпах се, чудех се, ама си викам 'за последно'. На следващия ден го скъсах![]()
Малко повече от месец преди да скъсаме. Почти не си спомням. Сигурно е било досадно и неприятно.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Преди един ден![]()
Последния път с бившата ми беше 4 месеца след като скъсахме.Яко си беше както винаги ми позволи да и го слагам навсякъде без проблемиНо най се изкефих защото сложих на приятеля и огрооомни роги и то в двора на едно училище
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ем ние го направихме след като скъсахмеи беше ЯКО
![]()
Яко беше, напукахме се като мастии в една дискотека, толкова текила изпихме, после у тях и беше бомба. Такъв разкрепостен секс май никога не бяхме правили. На сутринта, на по цигарка, кафенце и махмурлук, си поговорихме по-трезво от когато и да било. Обяснихме си, че всичко между нас отдавна се е изчерпало, прегърнахме се и се разделихме. Това е![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Последно с бившия . . преди около месец . . беше какво винаги страхотно . . но . .