- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- оголемяване на бюста=?по-голямо желание за секс
Момичета оголемяването на бюста би ли увеличило желанието ви за секс ?как мислите ?
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Ко общо има бюста със секса, момичетата си го уголемяват от комплекси.Видяла на приятелката и е по голям от нейния и дай и тя иска голям.
ем ко да ги праиш иначе мен ме кефат стегнати да са :]
незнам може би това че знаят че мъжете обичат големи гърди и знаят и са сигурни че задоволяват комплекси .... и затова да имат по голямо желаниеПървоначално написано от beretta92sd
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Аз бих. (: След като родя обаче. В смисъм дано гръдната обиколка ми се увеличи, понеже сега е мизерно малка и не ми е приятно. Гледам момичета с деколтета, а-у, пък аз имам чувството, че ако облека нещо по изрязано и хората ще се търкалят от смях.
точно затова мислене говоря ... ако това момиче имаше по-големи гърди щешше да има доспа по-голямо самочувствие и желание за секс нали ?Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
Нз дали ще има по-голямо желание за секс. Усещането при допир е еднакво, няма значение колко са големи, така съм чела..Аз имам мн малки гърди, иска ми се да са МАЛКО по-големи, да са ми в синхрон с тялото, на едно слабо момиче не й отиват МН ГОЛЕМИ ЦИЦИ. Ако някой се опита да ме засегне с тва (примерно са ми казвали че гърдите ми били като асансьорни копчета..хахах) мен не ме интересува, не обръщам внимание, пак си имам самочувствие. Пък и който ме харесва наистина, няма да го бърка малки ли са големи ли са. По-добре без големи цици, отколкото без умствен багаж ;р
Някои момичета трябва да разберат, че не може да се разчита само на хубаво тяло. За мен тези, които разчитат само на това са глупачки.. :р
как ми се спи деба, прочетох - окосмяване на бюста![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Аз пък нехаресавма големи гърди) за мене перфектните са тези които ми се побират в ръката като ги хвана, е не някои огромни дет кат ме лепни с тях и да падам от леглото
) А и е доказано че момичетата с по големи гърди се уморяват по бързо при секса
) все пак това си е някаква тежест и трябва повече енергия.
имам си ги не ми трябват още![]()
Разни хора, разни идеали. Аз си падам по по-малки, стегнати гърди, едва ли не пуберски. А имам доста приятели - цицомани. За жените обаче мога да кажа - има толкова много други фактори, които влияят...толкова многоНе се притеснявайте да носите изрязани деколтета, нали това си е вашето тяло, няма смисъл от срам
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
не не бих . И така си се харесвам.
аз си имам естествено големи цицине ми трябва силикон
Еми да, ама ето го на, всички акцентират на "големи", и Хилъри и тяПървоначално написано от HotSexyDoll
В смисъл, че ако бяха малки, щяхте да се комплексирате, както мъжете се комплексират постоянно от размера на пениса си...А смисъл няма
Радвам ви се, че имате реална оценка и не се травмирате за глупости де
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Къде видя да съм написала, че са ми големи??Първоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
Написах, че са ми достатъчни!!!
Първоначално написано от ReachlessGirl
Бих за самочувствие, защото смятам, че имам малки гърди.А за желанието . . няма влияние. . аз и сега си имам много желание какво ще стане след това)