- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Криете ли голотата пред родителите си?
До каква степен си позволявате да ходите голи пред родителите си и брат/сестра? Аз от време на време имам проблеми с нашите, когато се разхождам по бельо вкъщи и ми правят забележка. Имам една приятелка, която не се срамува от брат си, и се преоблича пред него, можеби поради факта, че живеят в една стая!
ем най-много по пола или тениска през лщтото иначе съм си облечена.Не е нужно като са ми родители да ме виждат гола-голеничка все пак е чувство на срам.
Пред майка ми и жените в семейството мога да си ходя гола. Пред баща ми - по бельо.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
не ме бърка особено ;д на втория етаж съм си и мога да си се разхождам по п...а ако искам ;д
ти космяс'i
умирам от болка като слушам ви фолка... ><
RHCP
Пред сестра ми и майка ми си ходя как та ми е кеф. Пред баща ми вече и по бельо не се появявам обаче, защото ми е неудобно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Вече съм в такава възраст в която не е много уместно да се разхождаш чисто гол пред родителите си...
Станислава
Никакъв проблем нямам да си ходя по белльо или да се преобличам, пред когото и да било от моето семейство.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Аз мога само пред майка ми.Пред брат ми и баща ми .. не![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Нито пред майка си ,нито пред баща си се пока3вам гола..
е пред майката...по бельо съм била..но н3 3ащо ми е странно и се покривам ..![]()
По бельо мога пред всички.Мама,тати,брат ми.. не ме е срам.Ама гола само сама със себе си.![]()
Само майка ми може да ме види голаБаща ми и другите по бански най-много.Даже по бельо не бих му се показала, някой ще каже то е същото като бански еднакво разголено, но не, за мен не е така.
Не си позволявам дори по бельо да ходя пред тях ..![]()
Какво остава за голотата .. никакъв шанс!!![]()
подкрепям ReachlessGirl... ужас мен ме е срам и по бельо да се разхождам пред майка мисамо пред сестра ми нямам проблеми, ама това е защото сме близначки а и сме делили една стая цял живот, тъй че
![]()
по бельо си се разхождам и пред двамата ... имало е случаи в които случаино и двамата са ме виждали гола :Д то не за друго а защото никога не чукат преди да нахълтат в стаята ми![]()
+1Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Трагедията е пълна...
ооо пред цялото семейство си ходим по боксеркивъобще не ми пука !
![]()
Exorcism !
брей тука много сте срамежливи бе? пред собстевените си родители по гащи ги е срам да ходят... иначе аз си хода по слипове/боксерки в нас..... и не само в нас хаха
пред сестра ми най-много по бельо
а пред родителите избяхвам да се преобличам, не толкова, че ме е срам, колкото по навик...от малка съм свикнала да ходя в другата стая като се налага ;д
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Гола ме е виждала само майка ми ..... а иначе по бельо не ми пука въобще кой ще ме види![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Първоначално написано от BUBBLEGUM4o
Пред наще си ходя по бельо, пред майка ми понякога и без сутиен, пред братовчедка ми редовно гола, не ми пука даже понякога се къпем заедно![]()
![]()
х0а0ха0х0а0х0а0х0а0х0а0х0а0х0х00х 00ах нахти срамежливите хра сте начи аз ф нас сме 5 човека заедно с мене си хода как си сикам нито някои се е наредил н опшк да ме гледа нит пак ма забелязват нит па ми пука за хорското мнениеа за вас нз пред мама и тати ви е срам кфо остава за момиче или момче :Х
|DC -Wild#Cat!!♥
Първоначално написано от PainInTheAss
разбрах момче, момиче, мама и тати..![]()
нвм.. в нас ходя по халат.. случвало се е да ме вижда по боксери като отивам да се къпя
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD