- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Криете ли голотата пред родителите си?
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
"Колкото повече, толкова повече..!"
+1Първоначално написано от ELiTyYy
По бельо и гола само пред мъжО!![]()
++ От майка ми няма от какво да се притеснявам (все пак сме жени и двете).Първоначално написано от DevilWish
А иначе имам една приятелка,която и до ден днешен при преобличане си се съблича чисто гола пред майка си,баща си,бе въобще който е в стаята с нея,хич не я бърка .. Много й се чудя!![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Главно по бельо, брат ми ме е виждал без сутиен, ама не ми пука мн щото.. взимала съм го като сме ходили на плаж с приятели, а момичетата се печем по монокини... а и дупето ми е виждал.. има навик да влиза в банята без да чука и като се развикам, като излезе ми загася лампата нарочно..
След баня съм се обличала пред братовчедка ми..
уауауа пред всички само по боксерки е как ш са изтупам чистак гол пред наще![]()
И аз нали ви казвам имам една приятелка, която се съблича пред всички от семейството си и не и пука! Незнам до колко е нормално това, тя е на 16, а брат и е на 20г. и двамата си се преобличат и разхождат голи вкащи.Първоначално написано от SoStarstruck
Наречете ме чист простак ако искате и можеби ще сте прави , но аз мога , и съм си ходил гол пред висчки близки , роднини .... От 2 години почти живея сам и не ми се е случвало да попадам в такава ситуация , но преди това съм си ходил гол и пред наще и пред трите ми каки/сестра . И на нудистки плаж съм ходил няколко пъти. Нямам си идея защо , но просто не се притеснявам. Дали съм разкрепостен , откровен или откровен простак не знам , но факта си е факт - не ми дреме![]()
Пред баща ми най-много по гащички и нещо отгоре.
Иначе с майка ми нямам проблем. Не ме е срам, нито ми е неудобно да ме вижда гола.
И спря да се върти за миг земята..
Ходя си с оголен морков.... като му пречи на някой му пречи ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Мен си ме е срам. Не мога да тръган да се разкарвам гола пред нашите.Пред мама може да се преоблека ,макар че това рядко се случва.
пред брат ми и маика ми ходя без сутиен![]()
![]()
само по прашки
Първоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
yea и при мене те така
![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Ами... не мисля, че ще тръгна да си развявам патката пред наще..![]()
Who's next!
аз от 3 години живея сама и нямам такъв проблем но преди можех само пред майка ми и сестра ми![]()
по бански най- много
Просто аз
ооо пред наще по бельo даже абсурди пред брат ми ми е неудобно ама то толкова пъти се случи наскоро да ме види гола и аз него също, че вече не се притеснявам от него
![]()
Пред женските от семейство не ме е срам ,само надолу ми е кофти.
А пред баща ми ме е срам , дори по бельо не ходя пред него
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
По боксерки пред всички съм ходил , даже и гости като сме имали ... неме е срам и няма закакво , но без боксерки .......![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
аве имам патка все пак :Д:Д
ддз пред баща ми бих могъл може би
ама не и пред майка ми
дадори на майка си не позволявам
![]()