- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Криете ли голотата пред родителите си?
момче сам най-много по боксерки да са ме виждали наште обаче гол ? никога![]()
Аз до магазина лятото си ходя по боксери въобше и грам не ми пука като е горещо какво да направя,за притеснение срам въобще никакво няма.Иначе в къщи и гол мога да си ходя пред нашите,сякаш не са ме гледали от една педя . Ама за момичетата не го удобрявам,особено пред братята си или пред бащите си това е ужаснобащите им да се дървят там
![]()
Нее!!!!
Непрекъснато вратата на стаята ми е заключена , ами сега не мога да очаквам когато някой ще иска да ме попита дори нещо за това ключа и съм готова!
Аз не искам да се показвам , какво че като бебе са ме гледали и са ме къпали това не значи че ще си вея г*за и сега . Големи хора сме вече всеки индивидуално си решава , аз така мислч ,че е редно. Пред сестра ми най-много да се преоблека и то по бельо макс да остана нищо друго !![]()
НЕ ама не си развявам пишката все пак![]()
по бельо![]()
Момиче съм..и не ми е много приятно,когато баща ми влезе докато се преобличам.При майка обаче и по бельо си се разхождам.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Тааа къде каза че живееш?Първоначално написано от vodka_f
:P
Обитака JellyFish си заминава.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+2Първоначално написано от Korrnyy
![]()
I'm inlove with a criminal...
Пред майка ми както си искам..пред баща ми- по бельо![]()
Не ме е срам нито от майка ми нито от баща ми.
Но ми е някак си неудобно да ходя гола пред баща ми .. иначе пред майка ми е се тая и пред баща ми де ама не се разхождам постоянно гола ;д
срам ме е
съжалявам за неграмотното писане :Д
+1Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Не се крия пред майка си, виждала ме е гола. Брат ми ме е засичала гола, защото живеем в една стая, а пред баща ми се показвам само по бельо.
Само без тениска. Отдололо винаги съм със панталон.
![]()
много сте срамежливи бе :Д мен не ме е срам нито от сестра ми нито от маика ми нито от татко ми :Д даже си хода чисто гол до комшийката на третия етаж![]()
а аз сам на петия :Д
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D
![]()
![]()
ти сериозно ли ?!![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от Madeyed
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Немога да ходя пред баща ми дори по белъо! Не ми е приятно, нито пък на него! Пред майка ми най много по белъо НИКОГА чисто гола! А пред брат ми ако съм по белъо ще е било случайно да ме види! Всеки си решава как ще си ходи у тях и зависи до голяма степен и от родителите![]()
![]()
![]()